3. října 2023 15:50
Adam Vala

Tajné cameo v Deadpoolovi 3 odhaleno? Má v něm být jedna z největších hvězd současnosti

Třetí Deadpool by mohl mít jedno z nejhvězdnějších obsazení všech dob. O kom dalším se teď spekuluje?

Nyní, když stávka scenáristů oficiálně skončila, můžou se tvůrci třetího Deadpoola pustit znovu do psaní a přepisování scénáře. A to si pište, že přesně tohle nyní probíhá navzdory faktu, že už je část filmu natočená, protože v Hollywoodu se jen málokdy začne točit už s hotovým scénářem. Kamery navíc ještě budou muset zůstat pár dní až týdnů vypnuté, po scenáristech totiž musí s producenty uzavřít novou dohodu také herecký svaz – a než se tak stane, budou se Ryan Reynolds a Hugh Jackman vídat pouze na místech, jako je třeba fotbalový stadion.

Přesně to se čerstvě stalo v New Yorku, kam na zápas Kansas City Chiefs a New York Jets dorazily právě hvězdy nadcházejícího Deadpoola. V tom se mají kromě Reynoldse a Jackmana objevit také desítky dalších slavných herců a postav z MCU, z X-Menů nebo i z původního Daredevila s Benem Affleckem a Jennifer Garner.

Už nějakou dobu se pak spekuluje také o účasti další celebrity, až doposud se to však považovalo jenom za zbožné přání. Řeč je o Taylor Swift, megapopulární zpěvačce, která za pár týdnů zboří kina se záznamem svého koncertu a která si čerstvě něco začala právě s jedním z hráčů Kansasu Travisem Kelcem. No a zbytek už si možná spojíte – zpěvačka totiž byla spatřena na tom samém zápasu právě ve společnosti Reynoldse, jeho manželky Blake Lively, Jackmana a několika dalších přátel (a později i na fotce s režisérem filmu Shawnem Levym), což okamžitě rozjelo novou vlnu spekulací, jestli se tam třeba tajně nescházeli, aby si promluvili o její účasti ve třetím Deadpoolovi.

@deamonbane Taylor Swift as Dazzler confirmed? #Deadpool3 #taylorswift #Dazzler #xmen #wolverine #jeangrey #greenscreen ♬ original sound - Deamonbane

Něco takového se zdá nicméně nepravděpodobné – daleko uvěřitelnější je, že zpěvačka už své cameo do Deadpoola dávno natočila, a protože je s Reynoldsem a jeho ženou dobrá kamarádka, spojila zkrátka návštěvu zápasu svého přítele se společně stráveným časem v této exkluzivní společnosti. Jinými slovy to nemusí být až taková konspirace, jak někteří na TikToku prezentují – šance na to, že se však objeví ve třetím Deadpoolovi, ale po tomhle víkendu jednoznačně vzrostly.

A koho, že by si vlastně měla zahrát? No přece koho jiného než Allison Blaire aka Dazzler, tanečnici, zpěvačku a mutantku, která dokáže proměnit zvuk ve světelné paprsky energie. Tady by snad lepší casting ani nešlo vymyslet.

Zdroj: Dexerto, IGN

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný