26. září 2023 19:15
Adam Vala

Taylor Swift má nového přítele. Sbalil ji slavný fotbalista

Tohle bude nejlepší rozchodové album vůbec! Zpěvačka Taylor Swift potvrdila spekulace o novém příteli.

Po týdnech spekulací a mediální bouři s nimi spojenou se zdá být situace kolem nového přítele americké zpěvačky Taylor Swift o dost jasnější, takže si fanoušci i novináři budou moci zase chvíli odpočinout. Ano, vztah se slavným hráčem amerického fotbalu Travisem Kelcem totiž čerstvě potvrdila víceméně samotná Swift.

Ta se poté, co byl Kelce spatřen na jejím koncertu na stadionu Arrowhead – tedy na ploše jeho domácího klubu, ukázala pro změnu na jeho posledním zápase, kde dokonce týmu Chiefs fandila po boku jeho vlastní maminky. Následně spolu oba odcházeli po hře pryč.

33letý Kelce se každopádně vůbec netajil svým zájmem zpěvačku poznat. Ohlásil to veřejně pár měsíců zpátky. Zdroje blízké oběma dvěma pak dodávají, že to byl právě veřejně ohlášený zájem, který Swift zaujal, takže se rozhodla s Kelcem seznámit. Pár už spolu tak minimálně pár týdnů randí, což mnoho hardcore fanoušků nejen Swift, ale i amerického fotbalu těžce snáší.

Zatímco v jednom táboře je stále smutno po rozchodu zpěvačky s hercem Joe Alwynem, s nímž strávila ve vztahu několik let, v tom druhém pro změnu fandové nadávají, že Swift je příliš liberální, střídá boyfriendy jako na běžícím pásu a do toho mají problém s její hudbou. Jak ale už několikrát naznačil sám Kelce, liberální hodnoty jsou mu blízké a s tím zbytkem zjevně taky nemá problém.

Internet pak reaguje na zprávy o vztahu těchto dvou po svém. Někteří si například dělají srandu, že se konečně práce přítele Taylor Swift vrátila do Ameriky, zatímco jiní pro změnu popichují Kelce, že skóruje šestky na hřišti i mimo něj.

Zdroj: People, NBC News

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický