21. září 2023 15:50
Adam Vala

Amber Heard je v novém filmu bičována. Trailer ukazuje návrat Deppovy exmanželky před kameru

Trailer filmu In The Fire

Bývalá manželka Johnnyho Deppa Amber Heard si zahrála v novém drsném dramatu. Její postava zažije trýzeň.

Pravděpodobně nemá smysl se znovu pouštět do tématu Amber Heard vs. Johnny Depp, ať už to totiž mezi oběma bývalými partnery bylo jakkoli, příklad bychom si neměli brát ani z jednoho z nich. Situace je teď každopádně taková, že Depp alespoň částečně očistil své jméno, ačkoliv to na velký návrat do Hollywoodu nijak brzy nevypadá, a Heard raději utekla do Evropy, protože nenávist vůči ní byla mnohdy neúnosná.

Teď se každopádně blíží její alespoň částečný herecký návrat, brzy se totiž objeví nejen jako Mera ve druhém Aquamanovi (kde však její role oproti prvnímu filmu byla výrazně zredukována), ale zároveň i ve „vlastním“ nadpřirozeném westernu In the Fire.

Ve snímku režiséra Conora Allyna si Heard zahrála americkou psychiatričku, která na konci 19. století přijíždí do Kolumbie léčit autistického chlapce, kterého domněle posedl démon. Jak pak napovídá ukázka (máte ji nahoře), nebude to úplně příjemná záležitost. Ostatně kromě hororové atmosféry tu dojde i k několika násilnějším scénám, mezi nimiž je i bičování samotné Heard.

Snímek In the Fire každopádně zamíří do vybraných kin a na VOD platformy v půlce října.

Zdroj: The Playlist, The Hollywood Reporter

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný