10. května 2024 12:25

Chuck Norris se vrací do akce jako terminátor. V traileru nové sci-fi kosí mimozemšťany rotačákem

Trailer akčního filmu Agent Recon

Dvanáctiletá pauza pro Chucka Norrise nic neznamená, protože je nesmrtelný.

Naposledy jsme ho viděli v roce 2012 ve druhých Expendables, ale teď se ve čtyřiaosmdesáti letech vrací, aby zachránil svět před šmejdem z vesmíru. Chuck Norris totiž ve snímku Agent Recon zamíří do pouště, aby tam zjednal pořádek. Jak to bude vypadat, se můžeme konečně přesvědčit v prvním traileru.

Nenechte si ujít: Schwarzenegger a Stallone znovu pohromadě. Nový trailer prozkoumává hranice jejich rivality

Snímek je dílem hongkongského akčního specialisty Dereka Tinga, který ho napsal, zrežíroval a obsadil se do hlavní role Jima. Toho jako nadaného nováčka přijme velitel tajných jednotek Alastair (Norris), aby mu pomohl prozkoumat energetické poruchy na základně v Novém Mexiku. Zkušená úderná skupina vedená plukovníkem Greenem (Marc Singer) brzy zjistí, že mají co do činění s mimozemšťany, kteří dokáží ovládat mysl lidí a dělat z nich poslušné vražedné loutky. Emzáci však evidentně nejsou moc chytří, jinak by se při setkání s Norrisem, který očividně hraje robota, hodně rychle sbalili a odletěli si nacvičovat invazi někam do sousední galaxie.

Trailer nepředstírá, že by mělo jít o něco víc než přímočaré akční béčko, nenabídne pohled na kontaktní souboje, kterými se bude vzhledem k věku svých hvězd asi dost šetřit, ale vynahrazuje to rotačním kanónem nebo sympatickou absencí levného CGI. Dokonce i helikoptéry zřejmě byly skutečné. Choreografie bojových scén svého otce se ujal Dakota Norris.

Agent Recon si odbude online premiéru už 21. června 2024. Norris by se měl brzy objevit také v komediálně laděné záležitosti Zombie Plane.

Zdroj: ComingSoon, Geek Tyrant

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný