1. listopadu 2023 11:35

Chuck Norris se v 83 letech vrací do akce! Na prvních fotkách z nové sci-fi má dva samopaly

Mohlo se zdát, že Chuck Norris odešel do důchodu. Jenže byl to pouhý sen, z něhož diváky vyvede nový film, kde Chuck opět ukáže svou nesmrtelnost.

Dlouhých jedenáct let od doby, kde se naposledy ukázal v celovečerním filmu Expendables: Postradatelní 2, se Chuck Norris vrací v hlavní roli – jak jinak než akčního filmu. Jmenuje se Agent Recon, jde o military sci-fi, a po jeho boku uvidíme Marca Singera (Pán šelem, seriál V) a taky původem hongkongského akčního specialistu Dereka Tinga (Agent Revelation). Ten stál nejen před kamerou, ale chopil se i scénáře a režie.

Alastair (Norris) ve filmu jako velitel tajných jednotek najme nadaného nováčka Jima (Ting), aby pod vedením ostříleného plukovníka Greena (Singer) a jeho zkušených mariňáků prozkoumal energetické poruchy na základně v Novém Mexiku, kde panuje podezření z experimentů s mimozemskými technologiemi. Podezření se samozřejmě potvrdí a hrdinové budou čelit bytosti ovládající mysl ostatních a tvořících z nich nezastavitelné hordy bojovníků. Budoucnost lidstva tak bude v sázce, ale jen do momentu, kdy se do provozní teploty rozehřeje Chuck Norris...

„Společně s týmem kaskadérů jsme posunuli vizi o přehledných, ale stále fyzicky přesvědčivých akčních scénách. Chuckův syn Dakota se pak ujal choreografie bojových sekvencí svého otce. Vše jsme natáčeli na špičkové cinematické kamery ARRI Alexa v těch nejúchvatnějších lokacích i hollywoodských kulisách, dotvořili to špičkovými vizuálními i zvukovými efekty a podbarvili podmanivou hudbou, aby vznikl napumpovaný celek,“ slibuje Derek Ting.

Čtěte také: Arnold odhalil 3 důvody, proč z něj neměla být filmová hvězda. Za co se mu v Hollywoodu vysmáli?

Distribuční společnost Quiver plánuje premiéru filmu v dosud neurčený termín roku 2024, pravděpodobně však už v jeho první polovině. Připomeňme, že Chuck Norris se objeví taky v komediálně laděnější záležitosti Zombie Plane a nedávno jsme ho mohli vidět taky jako jednu z postav v nostalgické akční hře Crime Boss: Rockay City od českých vývojářů.

Zdroj: Deadline, MovieWeb

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný