5. dubna 2024 09:53

Necenzurovaný trailer ukazuje bláznivá jatka v nejodvázanější akční řežbě roku

Necenzurovaný trailer akčního filmu Boy Kills World

Milovníci přímočaré a zároveň stylové akce budou novou ukázkou rozhodně nasyceni.

Boy Kills World je akčním filmem, který se díky dospělému R-kovému ratingu rozhodně nebude držet zpátky, což dokazuje i čerstvá necenzurovaná upoutávka. Pokud ve vás nedávný trailer nové adaptace komiksové Vrány vzbuzoval otázky, zda je Bill Skarsgård skutečně správným typem pro akčního hrdinu, zde nebudete na pochybách, že jeho výrazné rysy najdou uplatnění i mimo hororový žánr (To, Barbar).

Sledujte také: Bill Skarsgård v traileru nového remaku komiksové Vrány

Hlavní hrdina zvaný prostě Boy (Skarsgård) si v nedaleké postapokalyptické budoucnosti půjde pro pomstu až k vládkyni zločinecké dynastie Hildě Van Der Koy (Famke Janssen), která mu kdysi zabila matku a sestru. Navíc ho nechala připravit o hlas i sluch.

Hluchoněmého hrdinu bude na cestě kromě parťáků doprovázet také vnitřní hlas z jeho oblíbené videohry... a právě on je elementem, který působí v traileru dost rušivě. Snad nebude ve filmu tak natvrdle doslovný, protože dovysvětlené vtipy fakt nebývají vtipnější, spíše naopak.

Film v produkci mistra hororového a komiksového žánru Sama Raimiho režíruje celovečerní debutant Moritz Mohr a na Rotten Tomatoes má prozatím slušných 73 % pozitivních recenzí. Z herců se můžeme těšit ještě na Jessicu Rothe, Sharlta Copleyho, Isaiaha Mustafu, Andrewa Kojiho či indonéského mistra bojových umění Yayana Ruhiana (Zátah, John Wick 3) v roli učitele hlavního hrdiny.

Boy Kills World vlétne do českých kin už 25. dubna 2024.

Zdroj: Collider, Geek Tyrant

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný