4. října 2023 06:00
Adam Vala

Kdo budou tři hlavní hrdinové Avengers 6? Z nových spekulací vám spadne brada

Kdo bude v Avengers 6 zachraňovat Zemi před Kangem? Podle nových zákulisních drbů nás čeká návrat legendárních starých známých.

Okolo nadcházejících marvelovek je poslední dobou povážlivé ticho. Zčásti je to dáno tím, že jsme tu měli takřka půl roku stávku scenáristů, zčásti je to ale dáno taky tím, že poslední filmy a seriály (a to, jak byly přijaté) neudělaly vedení Disney ani Marvelu příliš velkou radost. To znamená, že si nyní šéf celého tohoto superhrdinského kolosu Kevin Feige dává daleko větší pozor, co a jak posílá do produkce, což jsme mohli vidět už na chystaném Bladeovi před začátkem stávky, který vyměnil režiséra i scenáristy a de facto se tak musel rozjíždět od nuly.

Něco podobného pak nedávno potkalo taky páté Avengers: The Kang Dynasty, které měl původně psát scenárista Jeff Loveness. Jenže po selhání třetího Ant-Mana a Wasp: Quantumania Loveness o práci přišel, premiéra byla odložena a projekt se začal předělávat. Do jaké podoby? O tom nyní referují nové spekulace serveru Comic Book Movie.

Podle jejich „důvěryhodného“ zdroje nás v pětce Avengers čeká víceméně tradiční souboj superhrdinů jako Doctor Strange a spol. z vesmíru „Země-616“ proti Kangovi Dobyvateli. Na konci by však měli (podobně jako tomu bylo v Avengers: Infinity War) tito hrdinové prohrát, což by následně vedlo k pokračování Avengers: Secret Wars, kde by o osud nejen tohoto vesmíru, ale všech vesmírů v multiverzu bojovaly docela jiné postavy.

Tentýž zdroj pak tvrdí, že hlavními postavami Secret Wars budou Spider-Man s tváří Tobeyho Maguirea, Deadpool Ryana Reynoldse a Wolverine Hugha Jackmana. Tato trojice údajně tvoří tzv. Mnohovesmírové Avengery, které organizace TVA pošle porazit Kanga a napravit veškeré škody, které napáchal. Tím by později zároveň vznikl nový vesmír, jenž by zahrnoval další mutanty z X-Menů. Celá tato spekulace je podpořena měsíce starými zprávami, že si Hugh Jackman vyjednal v příštích Avengers hlavní roli, aby se s postavou Wolverinea pořádně rozloučil.

Do oficiální synopse má každopádně tohle všechno zatím daleko. Aktuálně není pořádně jasné, kdo šestý film natočí nebo kdy se ho kvůli všem těm zpropadeným stávkám dočkáme. Snad si ale Marvel dá s novými projekty podstatně víc záležet a my se s budoucí dvojicí Avengers filmů dočkáme minimálně stejných kvalit, jako dosahovaly pecky Infinity War a Endgame.

Zdroj: Comic Book Movie, Twitter

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný