11. září 2023 09:45

První záběry z Aquamana 2 jsou tady! Vypadá jako Pán prstenů pod vodou

První záběry z filmu Aquaman a ztracené království

Film Aquaman a ztracené království se představuje v prvním kratičkém traileru. Ukazuje mořské poníky i epické bitvy.

Když je uvolněna prastará síla, Aquaman (Jason Momoa) musí uzavřít nesnadné spojenectví s bývalým nepřítelem, aby ochránil Atlantidu a svět před hrozící zkázou. Zhruba tak zní námět chystaného pokračování komiksového Aquamana s názvem s podtitulem ztracené království, jež připlave do kin ještě před koncem roku.

Snímek v režii Jamese Wana neměl cestu k divákům úplně snadnou, v průběhu let byl zdržen covidem, změnami vedení Warner Bros., změnami strategie DC vesmíru, hromadou přetáček, špatnými testovacími projekcemi a další kupou problémů, které se ale snad podařilo tvůrcům již vyřešit – a my se tak před Vánoci dočkáme dalšího epického nářezu jako v případě jedničky.

Ostatně jak napovídají první záběry upozorňující na plnohodnotný trailer, jenž dorazí ve čtvrtek, ani druhý Aquaman nezapře svoji touhu připomínat podmořského Pána prstenů. Jsou zde tedy epické bitvy, podivná kouzelná stvoření, vracejí se staří známí a Jason Momoa vypadá o něco sklíčeněji než minule. To ale může být klidně dáno tím, že si vzpomněl na svoji potitulkovou scénu z Flashe…

Zdroj: Screen Rant, Entertainment Weekly

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný