23. října 2023 12:20

Novým Star Wars se vysmál upřímný trailer. Co všechno je v nich špatně?

Ahsoka rozdělila fanoušky Star Wars. Nový satirický trailer ostrým způsobem odhaluje slabiny seriálu.

„Posunul se váš vkus od doby, kdy vám bylo deset a koukali jste na Star Wars animáky? Neposunul? Tak pak je tady další série stojící na machrování s lightsabery... Ahsoka!“ začíná nové video z populární satirické série Honest Trailers.

Co však podle traileru nejvíce přibližuje nový hraný seriál původnímu receptu od George Lucase jsou ty nejhorší dialogy od památného momentu, kdy Anakin (Hayden Christensen) prohásil: „Nesnáším písek.“ Doplňuje ho prkenné herectví s mizernou chemií mezi postavami a příběh, který by vydal sotva na jeden film, když postup hrdinů brzdí hlavně vyřešení několika stupidních hlavolamů.

Jako výjimku z pravidla zmiňuje Raye Stevensona, který naplnil temného Baylana Skolla dávkou charismatu a v závěru i skvěle shrnul zakletí Star Wars: „Opakuje se to znovu a znovu a znovu a pořád dokola.“

Čtěte také: Jak zachránit Star Wars? Slavný režisér má naprosto šílený plán

Na prvním místě je totiž opět fanservis. Nostalgie se tentokrát ždíme třeba z návratu Haydena Christensena ve flashbacku plném oranžové mlhy a vojáků, který si do ní běží pro smrt... a čemu patří závěr videa? Samozřejmě trikům s lightsabery!

Zdroj: Geek Tyrant

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný