30. července 2024 14:10

Pohled do zákulisí nového Deadpoola odhalil geniální nepoužité cameo

Ryan Reynolds se pokusil do filmu vtipným způsobem propašovat kamaráda.

NEOBSAHUJE SPOILERY!

Jak už jistě víte, snímek Deadpool & Wolverine překvapuje diváky nečekanými hostovačkami slavných hrdinů i herců v neobvyklých souvislostech. Pokud jste tento čerstvý megahit bořící kinosály po celé planetě ještě neviděli, nemusíte se bát, že vám je propálíme. Následující cameo totiž bylo nakonec vystřiženo.

A rozhodně patří k povedeným. Zahrnovalo totiž herce Roba McElhenneyho (Mythic Quest, It's Always Sunny in Philadelphia), který je dlouholetým kamarádem Ryana Reynoldse. V listopadu 2020 společně koupili kdysi slavný velšský fotbalový klub Wrexham, aby se ho pokusili nakopnout a vrátit mu bývalou slávu, což zachycují kamery populárního dokumentárního seriálu Vítejte ve Wrexhamu.

Sám McElhenney sdílel na sociální síti X fotku z natáčení, na níž stojí v obleku agenta TVA po boku Hugha Jackmana a chlubí se jeho supermutantskými drápy. „Cestoval jsem šest tisíc mil, abych natočil své cameo. Doufám, že jste si ho užili, protože v kině, kde jsem film viděl, ho omylem vystřihli. Protože VÍM, že by mi něco takového Ryan neudělal, těším se, až si na film a své cameo zajdu dnes znovu!“ zavtipkoval.

Reynolds mezitím slíbil, že si na záhadné zmizení McElhenneyho scény ještě posvítí: „To bylo určitě jen v tom jednom kině. Okamžitě to prověřím!“ Prokázal však, že na parťáky z Wrexhamu tak úplně nezapomněl. Sdílel totiž fotku s útočným esem klubu Paulem Mullinem, který ztvárnil jednoho z členů Deadpool Corps. Reynolds ho označil jako Welshpoola.

Zdroj: Digital Spy, Geek Tyrant

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický