7. září 2024 20:01

Clash of the Stars: Novotný zmlátil padesátiletého chlapa, Godla skončil v nemocnici

Promotér Tomáš Linh Le Sy: vytetovaní vrazi u Veselého mi vadí

Devátý galavečer organizace Clash of the Stars je za námi. Řeporyjský starosta Pavel Novotný (43) porazil jednoznačně herce Zdeňka Godlu, kterému bude za pár měsíců 50 let. Zářila také Hanka Gelnarová, která nedala šanci Angie Mangombe.

Hodně se napsalo o tom, že Aleš Bejr nebude bojovat s Pavlem Novotným. Bejr tvrdil, že je zraněný, protože ho před turnajem napadl  Alex Cverna.

Vedení organizace narychlo shánělo náhradu, která by s Pavlem Novotným do klece vlezla. Kvalitního náhradníka se najít nepodařilo, s Novotným nakonec do klece vlezl herec Zdeněk Godla, který byl v tělocvičně naposledy na základce.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nikol Lauberová znovu zaútočila fekáliemi. V Clash of the Stars už si neškrtne

Bylo jasné, že diváky takový náhradník neuspokojí. Lidé se těšili na Aleše Bejra, pomalý Godla bez fyzičky neměl nic natrénováno a zápas měl jednoznačný průběh. A také nechutný konec.

Novotný vítězí. Godla odmítl nastoupit do 2. kola 🤯🔥❌

Pavel Novotný vítězí! 🔥 Godla odmítl nastoupit do druhého kola 🤯

Posted by FightLive CZ/SK on Saturday, September 7, 2024

Godla skončil v nemocnici

"Zdeňka odvezli do nemocnice. To jsem nechtěl," uvedl Pavel Novotný na síti X. Jde ale o logické vyústění toho, co diváci mohli v sobotu vidět. Fanoušci nyní Novotnému vzkazují, že z takového zápasu a vítězství ani nemůže mít radost. Stál proti němu chlap, kterému dělalo problémy do klece vůbec dojít. Je malým zázrakem, že Godla dokázal udýchat alespoň jedno kolo.

Sobotní galavečer nenabídl zajímavou podívanou. V sále občas panovala velmi tichá atmosféra. Navíc promotér Tomáš Linh Le Sy oznámil, že příští galavečer bude letos pro organizaci poslední. Le Sy také oznámil, že při desátém galavečeru by rád bojoval s Bejrem.

O sportovní vrchol večera se tak nakonec postarala ostravská zápasnice Hana Gelnarová, která získala titulový pás, když porazila influencerku Angie Mangombe. I poražená ale odvedla v kleci sympatický výkon.

Dobrý zápas má za sebou také Martin Kocián, který nastoupil proti Jacku Hamidovi. Oba borci předvedli srdce bojovníka, větší sílu v sobě nakonec našel bývalý zpěvák skupiny Lunetic a vyhrál na TKO. Kocián po zápase uvedl, že soupeři musí vzdát všechnu čest a na závěr zvolal heslo sportem proti drogám.

Podívejte se na zápas Aleše Bejra s Jaromírem Soukupem:

Josef Šťastna

konzultant obsahu FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický