22. června 2024 17:45

Clash of the Stars v Ostravě: Kocián zápas zvládl, Bejr napadl moderátora

Průběh turnaje Clash of the Stars 8 v Ostravě narušil známý provokatér Aleš Bejr

Turnaj Clash of the Stars 8 hostila Ostrava. Zpěvák Martin Kocián má za sebou vítěznou premiéru v kleci. Publikum uchvátila svým výkonem také Hana Gelnarová. Večer svým psychopatickým vystoupením zpestřil Aleš Bejr.

Celý večer jsme sledovali jednotlivé zápasy:

Filip Grznár vs Tomáš „Dynamo“ Křižan

Bohužel také titulová bitva skončila předčasně. Filip Grznár si hned v prvním kole obnovil zranění kolenních vazů. Což byla škoda, mohlo jinak jít o pěkný zápas. Vítězem se tak bez dalšího boje stal Křižan. Po zápase Grznár uvedl, že už do zápasu šel se zdravotními problémy, ale souboj si nechtěl nechat ujít.

Michaela „Miss Problem“ Dostálová vs Hanka Gelnarová

V jediném ženském zápase večera si Hana Gelnarová od první sekundy šla za vítězstvím. Dostálová byla ve druhém kole třikrát počítána a rozhodčí zápas ukončil. Gelnarová jasně dominovala a vychutnala si ovace ostravského publika. Po zápase vyzvala Gelnarovou na další souboj influencerka Angie Mangombe.

Patrik „Žralok“ Hübler vs Marek „Datel“ Valášek

Žralok v prvním kole zkoušel vzdorovat a předvedl dobrý výkon, ale do druhého kola nastoupil fyzicky vyšťavený a prohrál. Ukázalo se, že neměl čas na přípravu, zápas vzal na poslední chvíli. Marek Valášek předvedl dobrý výkon, ale uznal, že Žralok neměl čas na pořádnou přípravu.

Alessandro „Sando“ Jandejsek vs Václav „Baba Jaga“ Mikulášek

Největší šok v historii Clash of the Stars! Profesionální bojovník MMA Václav Mikulášek padl v zápase s Jandejskem. První kolo bylo podle pravidel boxu, druhé podle pravidle thajského boxu, třetí kolo mělo být podle pravidel MMA, ale k tomu už nedošlo. Mikulášek byl na konci druhého kola diskvalifikován.

Radek „Taxi kar“ Blažek vs Karlos Benda

Karlos Benda si v klidu došel pro další vítězství v Clash of the Stars, Radek Blažek neměl šanci. Zápas skončil v první polovině prvního kola.

Martin Kocián vs Pavel „Snejks“ Měsíček

Další zápas, který skončil po pár vteřinách. Zpěvák Martin Kocián trefil Snejkse na ucho hned v první minutě prvního kola a bylo po všem. Kocián slaví vítězství, ale publikum cítilo zklamání z rychlého průběhu zápasu.

Pavel Novotný se představí v Clash of the Stars

Řeporyjský starosta Pavel Novotný by se měl v září na dalším galavečeru utkat s Alešem Bejrem.

Tadeáš Veselý vs Miroslav Loner Damir

Ostuda. K žádnému boji nedošlo. Tadeáš Veselý vzdal hned v první sekundě zápasu.

Damir „Chorvat“ Vukelić vs Peter „Kobra“ Kuťka

Nejstarší bojovník sobotního večera Damir Vukelić rozdal neuvěřitelné bomby a překvapivě zválcoval Slováka Kuťku.

Dan Bayer vs Tomáš Podhorný

Další zápas byl podle pravidel boxu, ale borci měli malé rukavice. Zápas ale bohužel skončil předčasně, Dan Bayer si vyhodil rameno a rozhodčí utkání zastavil. Tomáš Podhorný byl vyhlášen vítězem, ale z takového triumfu ani neměl radost.

Stanislav „Šuk-El“ Lukeš vs Jiří „Novby“ Bláha

Máme za sebou další slaboučký zápas. Rozhodčí ho zastavil v momentě, když se Standa Lukeš snažil sehnout pro chránič zubů. I když rozhodčí ukončil zápas předčasně, tak to nevypadalo, že by Lukeš proti Bláhovi měl šanci. Vítězem byl vyhlášen Bláha, asi šlo o zasloužené vítězství.

Jiří Juřička vs Samir Margina

Zatím nejlepší zápas po sportovní stránce, oba borci předvedli kvalitu a duši bojovníků. Jiří i Samir si vyměnili řadu tvrdých úderů, na konci prvního kola ale zápas ovládl Juřička. I poražený Samir Margina ale zaslouží potlesk ostravského publika.

Jan Michálek vs Patrik „Corleone“ Horváth a Lukáš „Bukys“ Bukovaz

Jan Michálek si do klece vzal dva soupeře. Nejdříve vyřídil Horvátha, pak si poradil i s Bukovazem. Jasná záležitost. Poražený Bukovaz pak do klece tahal svou holku Terezu, aby ji požádal o ruku. Jenže Terezka prsten odmítla a divákům řekla, že Lukáš ji podvedl na hotelu s pornoherečkou Nikolou Lauberovou. Právě s Lauberovou by se chtěla Tereza utkat na dalším galavečeru.

Psychopat Bejr jako kulturní vložka

V přestávce během zápasů došlo k tomu, že Aleš Psychopat Bejr napadl moderátora Jakuba Jíru. Scénka na první pohled vypadala věrohodně. Jíra pak tvrdil, že mu Bejr dluží 30 tisíc za nový oblek.

Jiří „Chára“ Charizan vs Christian Nathan Dzaba

Druhý zápas v pořadí nabídl lepší podívanou se smutným koncem pro Nathana. Ten na konci prvního kola v kleci uklouzl a podvrtl si nohu. Charizan toho rychle využil a zápas ukončil na TKO.

Lukáš „Huhu“ procházka vs Jan Rybka

První zápas večera? Tak to byla velká nuda, zápas skončil během pár sekund na TKO. Huhu spadl na zem, zabalil se a odklepal. Rybka si vítězný zápas ani nemohl užít.

Jak se těšila na zápas Hana Gelnarová?

Před začátkem večera jsme před kamerou vyzpovídali Hanu Gelnárovou, která se těšila na boj s Míšou Dostálovou. "Je to pro mě důležitý zápas, i kvůli tomu, že je to odložený zápas s Míšou. Budu tady mít spoustu kamarádů a fanoušků, chci dnes vyhrát pro sebe i pro ně," uvedla Gelnarová pro Prima COOL před svým zápasem.

Hanu čekal zápas těsně před půlnocí. "Všichni už budou mít po zápase, budou mít klid, a já tam budu čekat. Na druhou stranu je super mít hlavní předzápas, je to pro mě v Ostravě čest," uvedla bojovnice před svým zápasem.

Kocián se těšil na Snejkse

O velkou pozornost si v Ostravě říkal také Martin Kocián, který se proslavil v popové skupině Lunetic. Kvůli problémům s drogami a alkoholem ale skupina nyní vystupuje bez něho, nevypadá to, že by se Martin na pódia vrátil. Sám před zápasem se Snejksem řekl, že si chce vyzkoušet, zda dokáže být alespoň čtyřicet dnů čistý. Nakonec zápas zvládl výborně a připsal si cennou výhru.

Před zápasem měl navíc Kocián velké zdravotní problémy, prodělal žlučníkový záchvat. Přesto si na Snejkse věřil. Byl přesvědčený, že soupeře přejede, což nakonec potvrdil.

Jan Michálek promluvil o svém zápase:

Organizace Clash of the Stars 8 přinesla tyto zápasy:

Filip Grznár vs Tomáš „Dynamo“ Křižan

Michaela „Miss Problem“ Dostálová vs Hanka Gelnarová

Patrik „Žralok“ Hübler vs Marek „Datel“ Valášek

Alessandro „Sando“ Jandejsek vs Václav „Baba Jaga“ Mikulášek

Radek „Taxi kar“ Blažek vs Karlos Benda

Martin Kocián vs Pavel „Snejks“ Měsíček

Tadeáš Veselý vs Miroslav Loner Damir

Damir „Chorvat“ Vukelić vs Peter „Kobra“ Kuťka

Dan Bayer vs Tomáš Podhorný

Stanislav „Šuk-El“ Lukeš vs Jiří „Novby“ Bláha

Jiří Juřička vs Samir Margina

Jan Michálek vs Patrik „Corleone“ Horváth a Lukáš „Bukys“ Bukovaz

Jiří „Chára“ Charizan vs Christian Nathan Dzaba

Lukáš „Huhu“ procházka vs Jan Rybka

Josef Šťastna

konzultant obsahu FTV Prima

Všechny články autora

Ondřej Němec

redaktor FTV Prima, CNN Prima NEWS

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný