29. ledna 2024 17:15

Soukup dostal za Clash of the Stars obří peníze. Co s pohádkovou částkou udělá?

Podívejte se na zápas Jaromír Soukup vs. Aleš Bejr

Podnikatel Jaromír Soukup má za sebou první zápas pod hlavičkou organizace Clash of the Stars. Za podivný zápas s Alešem Bejrem měl podle zákulisních informací inkasovat milion korun.

Bylo jasné, že vedení organizace Clash of the Stars o Soukupa hodně stojí, takže dostal na stůl nabídku, o jaké se třeba Lady Dee či Patriku Hüblerovi ani nezdá. V zákulisí Clash of the Stars padaly spekulace, že Soukup by si měl přijít na částku mezi půl milionem a milionem korun.

Podle informací deníku Blesk dostal Soukup více než milion korun. Jeho zápas s Bejrem ale trval pouhých 89 vteřin. Agresivní youtuber nebyl schopný dodržet pravidla boxu a do Soukupa se snažil mlátit hlavou. Rozhodčí se na trapnou úroveň zápasu nemohl dívat a Bejra po prvním napomínání diskvalifikoval. To znamená, že Soukup za každou sekundu v ringu vydělal úctyhodných 11 235 korun. Podnikatel se již dříve nechal slyšet, že zisk ze zápasu věnuje na charitu.

Je ale otázkou, zda Aleš Bejr nešel diskvalifikaci ochotně vstříc. Podle svých slov ho totiž zápas se Soukupem ani moc nezajímal. Vysněný duel vidí jinde.

K tématu: Podívejte se na podivný zápas Soukup vs. Bejr. Bijec Vémola věděl předem, jak to dopadne

„Mě nezajímá Soukup, mě nezajímá žádný Barrandov. Vždyť já ty jeho rány ani necítil, to bylo jak od ženské. Mě zajímá jen Lesíček,“ uvedl Bejr pro CNN Prima News s tím, že zápas se Soukupem ho vůbec nezajímal, že jediný soupeř, který ho láká, je Tomáš Linh Le Sy.

Zdroj: Blesk, CNN Prima News

Josef Šťastna

konzultant obsahu FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný