8. října 2023 10:25

Vypadá jak princezna, mluví jako dlaždič. Zajícová chce ovládnout Clash of the Stars

Devatenáctiletá Veronika Zajícová na sebe zatím upozornila hlavně v soutěži Miss České republiky. Nyní to chce změnit a čeká ji první zápas pod hlavičkou organizace Clash of the Stars. Kráska už na sebe strhla pozornost nevybíravým slovníkem.

Svůdnou zápasnici z Krnova čeká velká premiéra v Clash of the Stars. Veronika Zajícová nahradí zraněnou Hanku Gelnarovou a postaví se Michaele Dostálové, se kterou má nevyřízené účty. Nutno podotknout, že hlavně Veronika si pusu nehlídá a na sociálních sítích předvádí hrubý trashtalk. Veronika vypadá jako princeznička z porna, ale mluví jako dlaždič.

„Taky jsem 4 měsíce netrénovala postoj, protože jsem měla operaci nohy. Trénovala jsem grappling, jelikož to jediné jsem mohla trénovat i s chromou nohou. Ona ale trénuje na Gelnarku už několik měsíců. Nakonec jsem si ale řekla, že zápas s ní vezmu, protože se ke mě dostala informace, že to bude možná její poslední zápas a jelikož mě hodně s*re, protože o mě neustále mluví jen samé sr*čky a lži, tak nemůžu riskovat, že mi zdrhne do důchodu,“ pustila se Veronika na svém Instagramu do soupeřky. Dostálová si nenechala nic líbit a vzkázala, že drzou slečinku rychle ukončí.

Uvidíme, kdo se bude smát po boji. Jak tahle dívčí válka dopadne, uvidí diváci už 28. října. Dostálová několikrát uvedla, že tahle neinteligentní slečinka dostane to, o co si už dlouho koleduje. Jenže Zajícová udělala ve světě bojových sportů velký posun a bude chtít dokázat, že je nejen sexy, ale umí rozdávat také nepříjemné rány.

Podívejte se, jak to v Clash of the Stars jde Hance Gelnarové:

Veronika je pověstná tím, že si při boji hodně hlídá rozkošný obličej. Dříve se pokoušela skloubit kariéru v modelingu s bitkami v ringu a nechala se slyšet, že některé akce musí rušit, protože si nemůže dovolit propagovat svou krásu s monoklem či roztrženým nosem. Bude zajímavé sledovat, zda si hezkou fasádu dokáže uhlídat i proti nabuzené Dostálové. Ta je připravená tuhle missku zmalovat jako velikonoční kraslici.

Josef Šťastna

konzultant obsahu FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný