11. června 2023 09:00

Clash of the Stars 5: Publikum tleskalo Mawarovi a bučelo na Kuběnku, ten drsně provokoval

Clash of the Stars 2023

Napětí, hromada emocí i neustálý proud energie mezi klecí a publikem – tak vypadal pátý turnaj Clash of the Stars.

Turnaj Clash of the Stars 5 měl říz. Zápasy končily rychle, většina hned v prvním kole. Překvapivě na body skončil unikátní souboj „naslepo“, v němž měli Dragunov a Danny zavázané oči. Jinak snad všechny souboje dopadly, jak se čekalo, ale to nikomu nevadilo. K zemi padl stoosmdesátikilový Diego Kotlár, Marek „Datel“ Valášek nebo gangster z Wishe Tadeáš Veselý. Kvalitní výkony v kleci předvedli Erik Víšek, Honzi Michálek nebo členové ochranky, kteří měli často plné ruce práce.

Oba měli zavázané oči, aby na tom byli stejně. A tak se vždy, když začalo zápasové kolo, chvíli hledali. To znamená, že poťukávali do prostoru. V těch chvílích se jim fanoušci snažili pomáhat. „Doleva! Doprava! Dopředu!“ pokřikovali. Ale nebylo jasné, kdo je právě jejich favorit, takže zápasníkům nápověda z tribun k ničemu nebyla.

Když z klece odcházel ringový rozhodčí, směrem ke kolegům utrousil: „Vždycky jsem se bál, že se nenajdou.“ Vítězem na body se stal Sonnleitner neboli Danny z TV Twixx. „Dragunov má můj obrovskej respekt za to, co tu dnes předvedl,“ uznal kvality nevidomého a útlejšího soupeře. „Dragunove, pro mě jsi dnes vítěz ty a zasloužíš si potlesk. Pokračuj dál, na tohle se dlouho nezapomene,“ dodal. „A lidi, co si mysleli, že poslepu bojovat nejde, tak si to zkuste,“ řekl poražený. „Dragunov je pááááán!!!“ vykřikl promotér Tomáš Linh Le Sy a celá hala O2 Universum zajásala.

V MMA kleci také poprvé v Česku bojovali „výškově handicapovaní zápasníci“ s přezdívkou Obr (Petr Marek) a Malej Zmijozel (Dominik Radl). Druhý jmenovaný si nástup pořádně užil. Ke kleci přicházel pomalu v černém plášti a se stříbrnou maskou na tváři. Nakonec po namáhavé bitvě zvedal právě Zmijozel ruku nad hlavu.

Parádní a rychlou výhru předvedl Jan Michálek v souboji s Danielem Siručkem, kterého dokázal dokonce v souboji takzvaně uspat neboli uškrtit tak, že Siruček na chvíli ztratil vědomí. Precizní výkon hodný profesionálky předvedla i Hana Gelnarová, která dokázala rychle a knockoutovat Anastasiju Chomičovou. Publikum hnalo svou oblíbenkyni k triumfu pokřikováním její přezdívky: „Krutohanka! Krutohanka!“

Souboj dvou zženštilých zápasníků nakonec technickým knockoutem vyhrál Tadeáš Kuběnka. Ten do klece doslova přitančil v doprovodu sexy roztleskávaček v minisukních, které mu navíc během zápasu hlasitě fandily.

Kuběnka vyhrál, protože rozhodčí zápas ukončil, měl totiž pocit, že Daniel Holomek už nechtěl v boji pokračovat. Ten ale nad rozhodnutím kroutil hlavou. Zakončení zápasu naštvalo i diváky v hale, kteří začali jednohlasně bučet. „Všichni, co bučíte, tak běžte do pí**,“ reagoval Kuběnka.

„Benda! Benda!“ podporovali naopak diváci aktéra dalšího zápasu, který v kleci stanul proti stoosmdesátikilovému Diegu Kotlárovi. Kolos šel k zemi velmi rychle po pár dobře mířených úderech. „Děkuju vám všem, já jsem ani nečekal takovou podporu,“ zvolal vděčně Karlos Benda. Do klece potom vešel jeho vyzyvatel, silák s přezdívkou Žralok. Benda s ním ale zápasit zjevně nechce. „On je fakt nemocnej,“ reagoval stručně Benda. A vyzyvatel v kleci ztropil takovou rvačku s ochrankou, že dal jeho slovům za pravdu. Mimochodem členové security Clasch of the Stars mají často plné ruce práce a zvládají to podle všeho skvěle a profesionálně. V bitce Žralok vs. Ochranka neměl agresor šanci.

Následoval duel profesionálního bojovníka Tadeáše Růžičky s rádoby gangsterem Tadeášem Veselým. Ač měl Růžička možnost v boji jenom boxovat, přesto si s Veselým snadno pohrál. Ten nicméně tvrdil, že si v zápase poškodil rameno. Růžičkovi pak aplaudovala celá hala jeho přezdívku Mawar s dovětkem „je king!“

V titulové bitvě Marek „Datel“ Valášek vs. Tomáš „Dynamo“ Križan měl jasně navrch slovenský vyzyvatel Križan, který ohodnotil vítězství stručně: „Jak říkává Attila Végh, ani jsem se moc nezapotil.“ Dynamo se tak stal šampionem organizace Clash of the Stars.

Zdroj: Autorský text

Ondřej Němec

redaktor FTV Prima, CNN Prima NEWS

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný