18. srpna 2023 15:51
Adam Vala

Známý boxer prozradil, co chce dělat po skončení kariéry. Jaký sen si hodlá splnit?

Slavný boxer odhalil své plány po skončení kariéry. Jeho cesta povede do světa showbyznysu.

Profesionální boxer Tommy Fury prozradil, čím se chce stát, až ukončí svoji kariéru v ringu. K tomu má ve svých 24 letech zatím stále daleko, už nyní je však pevně rozhodnutý, že ho v budoucnu uvidíme hrát ve filmech. Ne ovšem jen tak ledajakých. Tommy by se totiž chtěl stát hvězdou hororů!

Boxer pochází ze slavné rodiny zápasníků, ve světle reflektorů se tak pohybuje od mala, na rozdíl od jeho příbuzných se ale může chlubit taky tím, že je celkem fešák. I díky tomu tak před nějakým časem vystupoval v reality show Love Island. Nedávno se pak objevil i v dokumentu At Home with the Furys o jeho bratrovi Tysonovi na Netflixu.

Každopádně dosud neporažený boxer v současnosti trénuje na svůj příští zápas proti youtuberovi KSI. Oba přitom mají něco společného – střetli se totiž v ringu s nenáviděným Jakem Paulem. Jenom Tommy však dokázal zvítězit. Místo na přípravu a velké plány, co se titulů týče, je ovšem mladý rváč momentálně myšlenkami v hororech – a to doslova! Právě ty jsou prý totiž jeho pravou vášní.

Sám pak tuší, že z něj asi nikdy nebude žádný velký herec – jenomže v hororech příliš talentu nepotřebujete, a tak si je odhodlaný bojovník jistý, že mu zkušenosti z reality show budou na tenhle kariérní skok stačit. Jestli ano, nebo se bude muset přece jen po pověšení rukavic na hřebík zaměřit na jinou kariérní cestu, to asi ukáže až čas.

Zdroj: Dexerto, Metro.co.uk

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický