29. prosince 2023 22:42

Vémola nevydržel v kleci ani dvě minuty, Pirát ho ukončil ve velkém stylu

Tak toto bylo hodně rychlé! Slovák Samuel Pirát Krištofič se během turnaje Oktagon 51 v O2 areně ani pořádně nezapotil a bylo po všem. Karlose Vémolu sundal po necelých dvou minutách.

Karlos Vémola si věřil, však taky zápas s Pirátem bral jako přípravu na souboj s Attilou Véghem. Jenže tahle generálka se legendě české MMA hrubě nepovedla. Zápas trval jen minutu a 48 vteřin. Pak dostal Vémola pravý hák na bradu a zdálo se, že nad podlahou snad chvíli levituje. Po tvrdém dopadu se už nezvedl a zápas byl ukončen. Rozhodčí zasáhl skvěle a rychle, nedal Slovákovi šanci, aby otřeseného Vémolu na zemi zranil.

Hala začala okamžitě bouřit. Tak přesvědčivé KO Praha dlouho neviděla. Dojatý Krištofič poděkoval manželce a trenérskému týmu, šokovaný a otřesený Vémola počkal na vyhlášení vítěze a pak z O2 areny odjel. Po těžkém KO se mu logicky nechtělo žádné velké prohlášení dávat.

„Moc si z toho nepamatuju, více se vyjádřím zítra,“ řekl Vémola pro zápase pro CNN Prima News s tím, že hlavně chce poděkovat fanouškům.

Vémola a Krištofič spolu měli mít zápas už před několika roky a dlouhou dobu si posílali přes sociální sítě ostré vzkazy. Slovák například mluvil o českém bojovníkovi jako o „radiátorovi“, ten ho zase označoval za fejkového šampiona. „Karolko skončí,“ hrozil tehdy například Pirát. „Je to človíček zlý, nedobrý na srdíčku,“ dodával Krištofič.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Pirát knockautoval Vémolu hned v prvním kole

„Není prostě možný, že by v jakékoliv fázi našeho zápasu měl Pirát navrch,“ oponoval Vémola. Nyní je rozhodnuto. Nešlo o pás šampiona, ale i tak má vítězství pro slovenského zápasníka opojnou důležitost. Fanoušci MMA se diví, proč Vémola zkusil zápasit v postoji a nestrhl soupeře na zem, jak bývá jeho zvykem. Novináři ale budou mít určitě příležitost se na toto českého bijce doptat.

Josef Šťastna

konzultant obsahu FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický