8. října 2023 00:23
Adam Vala

Šokující konec zápasu Karlose Vémoly! Došlo na jedno z nejrychlejších KO historie

Tak to byla rychlovka. Očekávaný hlavní zápas Oktagonu 47 mezi Karlosem Vémolou a Pavolem Langerem skončil už po sedmi vteřinách.

Několik hodin čekali trpělivě diváci v Bratislavě i u všech možných obrazovek na hlavní zápas večera turnaje Oktagon 47 mezi Karlosem Vémolou a Pavolem Langerem, jenom aby byli svědky naprosto šokujícího momentu už sedm vteřin po startu. Karlos Vémola dal totiž KO, čímž rázně ukončil několikaměsíční debaty o tom, kdo z obou borců nakonec vzejde v tomto zápase jako vítěz.

Zaskočení bleskurychlým koncem každopádně byli nejen diváci, ale pochopitelně i slovenský drsňák Langer, a dokonce i sám Vémola, pro něhož se jednalo o jeho vůbec první profesionální KO. Štípat ho ale nakonec nikdo nemusel, jakmile se totiž do arény začali hrnout trenéři i pořadatelé, bylo jasné, že je Vémola skutečně vítězem a Langer bude muset skousnout zatraceně hořkou porážku. Ten to nakonec zvládl se vší ctí.

„Chlap musí v životě zvládat i takové momenty, popasovat se s tím. O to víc bych chtěl poprosit, abyste nepískali, prosím vás,“ řekl poražený Pavol Langer.

Vémola každopádně přiznal, že přesně tohle byla předzápasová strategie. „Taktika byla ho první trefit. Vyšla přesně. Nečekal jsem to, ale za přesčasy mě neplatíte,“ vtipkoval ihned poté, co obdržel svůj pás. Záhy pak uvedl, že by s radostí v prosinci nastoupil podruhé proti Patriku Kinclovi, jenž si ještě před zápasem vsázel na Langera.

Terminátor oznámil, že se chce stát podruhé šampionem, napravit svoji osudovou porážku, a poté ukončit kariéru zápasem proti Attilu Véghovi. Jestli mu to pořadatelé v čele s Ondřej Novotným umožní, to takto krátce po zápase nechtěli říct. Vzhledem k jeho dnešnímu výkonu je ale jasné, že Karlos Vémola ještě rozhodně neřekl své poslední slovo.

Zdroj: Oktagon MMA, Instagram

Co Vémola řekl po svém vítězství? Pusťte si exkluzivní rozhovor pro CNN Prima News:

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický