7. října 2023 23:04
Adam Vala

Brutální zápas Oktagonu skončil prokopnutým suspenzorem! Borec s bolavým rozkrokem přesto zvítězil

Otvírák hlavní karty turnaje Oktagon 47 nabídl vyrovnaný boj i kuriózní zásah do slabin. Vítěz po zápase ukázal prokopnutý suspenzor.

Turnaj Oktagon s pořadovým číslem 47 konaný v Bratislavě nabídl řadu velice atraktivních zápasů, zatímco diváci a fanoušci MMA už pomalu vyhlížejí hlavní chod večera, střet Karlose Vémoly a Pavola Langera. Prozatím největší překvapení ale poskytl otvírák hlavní karty, v němž se v ringu utkali Amiran Gogoladze a Lukasz Siwiec.

Oba dva bojovníci, mimo jiné taky účastníci Tipsport Gamechangeru, nakonec nabídli ještě o něco peprnější zážitek, než mnozí čekali. Od obou se sice v aréně čekala vyrovnaná bitva, jejím vítězem se ovšem nakonec stal Gogoladze. Neobešlo se to však bez zranění, horlivý Polák totiž jediným brutálním kopem zničil suspenzor gruzínské hvězdy, která tak končila zápas s bolavým rozkrokem.

Že navíc bolest v rozkroku vítěz zápasu rozhodně nepředstíral, následně potvrdil pozápasovou fotkou, na níž je doslova vidět protržený chránič slabin. Výhra v tomto střetu nicméně bolest jistě ztlumí. Po zápase, který rozhodly body, si pak Gruzínec řekl o příští zápas s Kaikem Britem, který toužil přejít do UFC, avšak neuspěl. Počítá se tak s jeho návratem do Oktagonu.

Zdroj: Oktagon MMA, Instagram

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný