7. října 2023 19:54
Adam Vala

Jak dopadne zápas Vémoly proti Langerovi? Šampion Kincl tipnul vítěze očekávané bitvy

MMA bojovník Kincl: Stal jsem se fanoušek seriálu Eliška a Damián

Šampion Kincl tipnul vítěze zápasu Vémola vs. Langer. Kdo má podle něj větší šanci v hlavním zápasu Oktagonu 47?

Už jen pár hodin zbývá do hlavního zápasu turnaje Oktagon 47 a napětí mezi diváky, a především fanoušky česko-slovenské MMA scény by snad ani nemohlo být větší. Karlos Vémola má po svém posledním zápasu na Štvanici co napravovat, Pavol Langer chce pro změnu stvrdit svoji dominanci a pověst nekompromisního drsňáka v kleci. Kdo se stane vítězem?

To si čerstvě tipnul i šampion Patrik Kincl, který na Vémolu našel před časem svůj vlastní recept. Na otázku CNN Prima News tak měl poměrně jasnou odpověď:

„K tomu, že si myslím, že vyhraje spíše Langer, mě vede Vémolův poslední zápas na Štvanici. Tam jsem nebyl přesvědčení, že si s tímhle musí Pavol Langer hravě poradit. Ten výkon byl… Když řeknu tragický, tak to dostanu od lidí sežrat, ale já to tak objektivně vidím,“ prohlásil 34letý bojovník.

„Byl to zápas, kde měl Karel v prvním kole vyhrát, což se nestalo. Dokonce se tam trápil. Pokud by s takovou formou nastoupil proti Langerovi, tak tam není o čem. Na druhou stranu však za sebou Langer nemá úplně top těžké zápasy. Je to introvert. Veškerá pozornost jde na něj. Plná hala od něj bude chtít top výkon. Nevím, jak se s tím dokáže popasovat. V každém sportu je hlava důležitá a v MMA obzvlášť. To budou faktory, které budou rozhodovat,“ reagoval Kincl, kterého již brzy čeká obhajoba titulu, který získal právě porážkou Vémoly.

Zdroj: CNN Prima News

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický