30. července 2023 11:58
Adam Vala

Nešťastný konec Oktagonu? Zápasník se zlomenou nohou přece jen vyhrál! Na žádost o ruku mu partnerka řekla ano

Závěr jako z pohádky nebo spíš hodně divného romantického filmu. Losene Keita se v zápase o titul hned zkraje zranil a musel tak svoji snahu vzdát. Místo souboje o pás však došlo na zásnuby!

Velice nešťastný závěr přineslo 45. kolo Oktagon MMA, ve kterém proti sobě v titulovém zápase nastoupili před vyprodané tribuny známí borci Mate Sanikidze a Losene Keita. Zápas však skončil ještě dřív, než pořádně začal. Zhruba po minutě se totiž Belgičan, který dosud neprohrál, ošklivě zranil a rozhodčí Pavel Touš tak musel k nelibosti všech na místě zápas předčasně odpískat.

Gruzínec Mate Sanikidze se tak překvapivě stal novým šampionem, což zklamaného a na jedné noze poskakujícího Keitu viditelně zklamalo. Kvůli návalu emocí ostatně do ringu nechal zavolat i svoji přítelkyni, které se nejprve vyplakal na rameno, jenom aby ji záhy překvapil nečekanou žádostí o ruku! Ta řekla ano, čímž musela zápasníkovi obrovsky ulevit.

Nakonec tak fanoušci byli přece jen svědky něčeho napínavého a dojemného. Vrchol večera tak patřil rváčům Vémolovi s Argentincem Lucasem Alsinou. Původně jednoduchý duel se nakonec pro českého Terminátora v průběhu tří kol značně zkomplikoval a ve finále byl rád, že vyhrál alespoň na body. Po zápase potvrdil, že se těší na blížící se duel se slovákem Pavolem Langerem, ke kterému dojde ještě letos v Bratislavě. V budoucnu pak na Vémolu čeká ještě odveta s Attilou Véghem, k té ale podle slov promotéra Ondřeje Novotného letos určitě nedojde.

Zdroj: CNN Prima News, Okatgon MMA

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný