29. července 2023 20:04
Adam Vala

Nastoupí Jirka Král v ringu? Známý český influencer poradil zápasníkům, v čem by se měli zlepšit

Influencer, podnikatel a bývalý youtuber Jirka Král na Štvanici v rozhovoru odpověděl na otázku, jestli by někdy nastoupil v ringu.

MMA a vůbec všechny zápasnické disciplíny patří v posledních letech mezi nejpopulárnější sporty na světě, není tedy divu, že začaly lákat nejen nadšence do bojových sportů a zápasení, ale už i různé celebrity nebo influencery, často z řad youtuberů a streamerů. V tomhle směru pak žádná jiná evropská organizace nemá takový věhlas, jako Oktagon MMA, jehož čtyřicáté páté kolo připadlo na poslední červencový víkend, kdy se turnaj mimo jiné rozloučí s pražskou Štvanicí.

Mezi návštěvníky se pak v tomhle posledním představení na Štvanici objevil také známý český influencer a bývalý youtuber Jirka Král, kterého se redaktoři CNN Prima News měli možnost zeptat na pár zajímavých otázek. Ta nejdůležitější? Jestli by se někdy odhodlal vstoupit do ringu a utkat se třeba s nějakým dalším influencerem.

Bohužel pro fanoušky influencerských bitek však Jirka odpověděl, že by nejspíš takovou nabídku odmítl. Zaprvé se teď naplno věnuje rodině, je totiž čerstvým tatínkem, a navíc má na cestě další potomky. Druhá věc pak je množství času a energie, kterou člověk do tréninku musí věnovat, na což si momentálně bývalý youtuber nevěří. Na druhou stranu, kdyby někdy v budoucnu chtěli do klece jeho synové, jednoznačně by je v tom podpořil.

Na závěr pak ještě přidal jeden tip pro všechny bojovníky, kteří se snaží mít také silnou online prezenci na sociálních sítích. Klíč podle něj spočívá v pravidelnosti – ostatně kdyby pravidelně netrénovali, nemohli by zápasit – a stejně je to i se sociálními sítěmi. Pakliže se obsah nevytváří konstantně, prostě to nefunguje. Tak snad si jeho slova vezmou bojovníci k srdci, a kdo ví, třeba až jeho děti trochu vyrostou, ještě si to s účastí v kleci rozmyslí.

Zdroj: Oktagon MMA, CNN Prima News

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný