10. června 2023 14:27

Udělám kvalitní zápas. Žďuchanec od soupeřky mě nerozhodil, říká Gelnarová

Gelnarová v Clash of the Stars

Pátý galavečer Clash of the Stars přinese také souboj kontroverzní influencerky Satnady, která na boj vyzvala Hanku Gelnarovou. Ta při pátečním vážení od soupeřky dostala lehký žďuchanec. „To mě nerozhodilo. Uvidíme, co se ukáže v kleci,“ uvedla pro FTV Prima Gelnarová.

Anastázie Chomičové alias Satnady není pro fanoušky Clash of the Stars favoritkou. Většina lidí tipuje, že sobotní večer ovládne Hana Gelnarová, která se na zápas poctivě připravovala, což je vidět i na její figuře.

Satnady se během setkání z očí do očí pokusila soupeřku rozhodit. To ale Hanku jen pobavilo. „Nikdy jsme neměly konflikty, nyní poprvé do mě žďuchla. Já to v pohodě ustála, nebyla to velká rána. Překvapilo mě to samozřejmě, ale uvidí se zítra (v sobotu) v kleci,“ uvedla Hanka s úsměvem, když se jí redaktor Ondřej Němec na extempore zeptal.

Gelnarová si uvědomuje, že fanoušci ji favorizují. Ona se snaží optimismus tlumit, prý nic není dopředu rozhodnuté. „Já si vážím veškeré podpory, kterou na sociálních sítích dostávám. Ale nikdy to není tak jasné, jak se zdá. Satnady už má zkušenost s bojovými sporty, dělala několik let karate a myslím, že i kickbox,“ vysvětlila na svých sociálních sítích Gelnarová s nepředstíranou pokorou.

„Věřím, že jsem se dobře připravila a věřím, že uděláme se Satnady kvalitní zápas,“ uvedla Hanka pro televizi Prima s tím, že si nemyslí, že při Clash of the Stars jde pouze o bizarnosti. Bojovnice je přesvědčená, že do klece přinese sílu, dobré myšlení i taktiku, která přinese úspěch. Přála by si, aby bylo rozhodnuto už v prvním kole.

Gelnarová během rozhovoru přiznala, že bojové sporty ji začínají hodně bavit a plánuje další zápasy. Soupeřku varuje, že není jen influencerkou, ale na zápas se připravila podobně, jako probíhá příprava u profesionálek. Na celý rozhovor se podívejte ve videu.

Ondřej Němec

redaktor FTV Prima, CNN Prima NEWS

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný