6. září 2023 10:51

iPhone 15 ještě ani nevyšel, ale už dostává naloženo v ostře vtipném traileru

Nové video dobře vystihuje marketingové taktiky, kterými je Apple nechvalně proslulý.

Apple představí iPhony 15 společně s inovovanými Apple Watch a řadou dalších předpokládaných novinek na oficiální akci, která se koná 12. září 2023. Už teď se však můžeme podívat na trailer nových telefonů, samozřejmě v sarkasticky parodické verzi.

Vytvořil ji pomocí programů Blender 3D a Adobe After Effects animátor Abhishek Dubey a upozornil, že nemá jít o špinění populární značky, ale prostě jen o humor překlápějící marketingové taktiky a slogany Applu do absurdních rozměrů.

Dozvíme se třeba, že nový iPhone sice bude mít prakticky stejný design jako několik předchozích generací, ale bude 200x rychlejší, ale jen do doby, kdy vyjde jeho nástupce. V rámci šetření životního prostředí tentokrát dostaneme produkt bez nabíjecího adaptéru, bez kabelu, bez obalu, a dokonce i bez iPhonu, ale zato s dvouměsíčním zkušebním obdobím zdarma na předplatná Applu.

Fanoušci získají dobře známý a vyladěný zážitek z používání s upravenou cenovkou za krásných 899 dolarů za displej, plus 1 500 dolarů za FaceID, a když se příplatky nasčítají a zaokrouhlí, tak se dostaneme na částku 3 999, což je však za tak pokročilý a špičkový produkt stále paráda. No, nemyslíte?

A teď už bez legrace. Nová řada iPhonu má přinést přechod ke konektoru USB-C, nové úspornější čipy na revoluční 3nm technologii, titanové tělo nebo foťák s periskopovým zoomem či focením 3D snímků. Většiny z podstatných novinek se však dočká pouze řada Pro. Spekuluje se, že dřívější verze Pro Max bude přejmenovaná na Ultra a dostane ještě několik vychytávek navíc.

Zdroj: Motion Nations

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný