19. srpna 2022 08:04

Nejlepší zábava na vodě i u vody: proč vyrazit v sobotu na WATER fest v Benešově u Prahy?

Den plný adrenalinu, skvělé hudby, jídla a především vody..., to je WATER fest 2022 v Benešově u Prahy.

V sobotu 20. srpna 2022 se vodní nádrž Na Sladovce (jedna z největších v Evropě) o rozměrech 36 x 125 m promění ve vodní arénu, budou zde probíhat závody JetBoard X-race 2022, kterých se zúčastní profesionální závodníci z celého světa.

Představí se Petr Civín se svým FlyBoardShow teamem, kdy se můžou návštěvníci těšit na jejich vystoupení a hlavně na exkluzivní NIGHT show, která je plná světlených efektů a ohňostroje, na místě bude i možnost lekce FlyBoardu.

Na WATER festu vystoupí kapely Pio Squad, The Heathrow, LaSpilka, Štěpán Soukup, Kabát revival live a DJ BlackPumpkin.

O další zábavu se postará atrakce HIGH JUMP, která je nejlepším způsobem, jak překonat svůj strach z výšek a zažít pořádný příval adrenalinu! Lze skákat z dvou výškových úrovní 6 a 9 metrů, nafukovací polštář AirBag zajistí bezpečný dopad, další zajímavá podívaná bude TRIAL show, kde se představí mistr světa Marek Wunsch.

A protože na WATER festu nesmí chybět voda, bude o pauzách otevřena vodní plocha na koupání. Tak si to shrňme – exhibice vodních sportů, doprovodný program, DJs, kapely... a hlavním mediálním partnerem je Prima COOL.

Pro děti je vstup zdarma a vstupenky jsou možné zakoupit na místě nebo v předprodeji na TicketPortal a QRTicket.

Více se dozvíte taky na Instagramu a Facebooku.

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný