29. srpna 2023 16:40
Adam Vala

Může spát, s kým chce, manželce ale nevěru zakázal. Známý šampion UFC k tomu má brilantní důvod

Slavný šampion UFC rozdělil internet kontroverzním prohlášením. Proč má na rozdíl od své manželky povolenou nevěru?

Král v ringu i mimo něj? Tak se dlouhé roky zhruba cítil a nejspíš dodnes cítí bývalý šampion bantamové váhy UFC Sean O’Malley. Ačkoliv toho tenhle specifický zápasník dokázal opravdu hodně a jeho úspěchy mu už nikdo neodpáře, jak nyní prozradil v podcastu Raw Talk, v soukromí se morálkou úplně neřídí, a když není po jeho, je zle.

Sean na sebe mimo jiné prásknul, že si doma u manželky zajistil, aby směl spát s cizími ženami. Ze své pozice celebrity si to totiž údajně smí dovolit. V opačném případě ale platí, že jeho žena, s níž má mimochodem i dítě, zahýbat nesmí.

„Neexistuje šance, že by mě ona podváděla. Já jsem král a já za ni vše platím. Danya se má jako královna, nemusí vůbec nic dělat, jen skousnout to, že se občas vyspím s jinými ženami,“ uvedl O’Malley, který jen touto částí všechny opět šokoval.

„Kdybych byl nějaký obyčejný občan, který by se dělil o nájem a chodil normálně do práce, pak bych mlčel. To se mě ale netýká… Je to jak říká Andrew Tate, když dosáhne člověk nějakého veřejného statusu, může mít určité výsady, které ostatní nemají,“ pokračoval vesele zápasník.

Už samotná zmínka Andrew Tatea, nechvalně proslulého influencera, který momentálně v Rumunsku čelí řadě obvinění, po kterých by mohl příštích několik let strávit filozofováním zpoza mříží, by vás měla varovat, že si O’Malley nevybírá zrovna nejlepší vzory. Je to ale teprve odpověď na otázku moderátora, jestli to jeho ženě nevadí, která lidem definitivně potvrdila, co za člověka vlastně O’Malley je.

„Tak je jasné, že s tím Danya není úplně v pohodě. Zejména teď, když spolu máme dítě a jí se zbláznily hormony, ale nakonec to stejně přijme.“ Nádhera. Na závěr pak ještě zápasník dodal, že pevně věří, že z něj občasné zahýbání v kombinaci s jinak těžce disciplinovaným životem dělá lepšího člověka. No ještě aby ne…

Zdroj: MMAmania, Daily Mail

Adam Vala

Sdílejte článek
Štítky nevěra Sex UFC Internet Andrew Tate zahýbání Sean O'Malley

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický