28. srpna 2023 14:55
Adam Vala

GALERIE: Krásce na stadionu nabídli více jak půl milionu korun, když ukáže zadek. Tahle fotka z ní udělala slavnou

Brazilská kráska ukázala na stadionu zadek. Za fotku dostala více jak půl milionu korun.

Jak vypadá nabídka, která se neodmítá? Povědět by vám o tom mohla například 21letá brazilská influencerka a modelka z OnlyFans Daniella Motta. Ta totiž ukázala své pozadí na zaplněném fotbalovém stadionu Estádio da Ressacada v brazilském městě Florianópolis poté, co jí za to jeden ze sledujících nabídl 30 tisíc dolarů.

V přepočtu 670 tisíc korun si tak kráska vydělala během pár vteřin, načež se fotografie z jejího odvážného počinu navíc okamžitě dostala na sociální sítě, kde doteď nasbíraly přes 11 tisíc lajků. Jinými slovy peníze, a ještě publicita zdarma? No neberte to!

„Nikdy by mě nenapadlo, že se fotbalový stadion může stát scénou pro smyslné fotografie," prohlásila o svém kousku atraktivní Daniella a dodala, že podobný zájem vůbec nečekala, rozhodně si na něj ale nestěžuje, a navíc jí to přijde vtipné. Na Instagram má Daniella momentálně přes 165 tisíc sledujících, a to číslo rychle roste. Před časem o sobě přitom Daniella dala vědět, když údajně požádala papeže, aby požehnal její lechtivé fotky.

Zdroj: Daily Star, The Sun

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický