20. září 2023 12:55
Adam Vala

Ronaldo trefil kameramana do obličeje. Podívejte se na přímý kop, který baví internet

Zatímco Messi okouzlil Ameriku svými góly, Ronaldo baví internet nepovedenými střelami. Ta poslední zasáhla kameramana.

Ačkoliv už mají oba borci to nejlepší ze svých fotbalových kariér za sebou, neustálé dohady o tom, který z nich je lepší, ještě nějakou dobu neskončí. Jestli vůbec někdy skončí. Řeč je samozřejmě o Lionelu Messim a Cristianovi Ronaldovi. Oba fotbalisté už víceméně pověsili fotbal na nejvyšší úrovni na hřebík, ukončili kariéru v národních týmech a utekli z Evropy za velkými penězi – Ronaldo do Saúdské Arábie a Messi pro změnu do USA – aby v klidu dokopali, vydělali pár miliard navíc a mohli se ve volném čase více věnovat rodině.

Jenže zatímco Messi nadále kouzlí s balónem a díky jeho gólům má nyní celek Inter Miami formu, o jaké se mu předtím ani nesnilo, fotbalisté arabského Al-Nassru na tom zase tak dobře nejsou. Naopak – Ronaldův tým zaostává za celky Al-Hilal s Neymarem i Al-Ittihad s Benzemou, a musí tak dohánět zespoda tabulky. V sobotním utkání se pak naštěstí povedlo přidat důležitou výhru, ačkoliv cesta k tomu nebyla zrovna přímá. Ostatně ví o tom i samotný Ronaldo.

Ten totiž kopal v jeden moment přímý kop z velmi dobré pozice. Jenže mu rána nevyšla tak, jak by si asi přál, a míč poslal vedle. Špatná zpráva to však byla zejména pro kameramana za brankou, který tu pecku schytal přímo do hlavy. Naštěstí se nikomu nic vážného nestalo, internet se virálnímu momentu zasmál a Ronaldo si pak spravil chuť gólem pár minut před koncem utkání.

Zdroj: Twitter, Goal.com

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný