21. září 2023 13:30
Adam Vala

Potvrzeno! Procházku čeká bitva o titul ještě letos. Kdy přesně se vrátí do klece?

Nejlepší český bojovník MMA Jiří Procházka zná datum svého návratu do klece. Ještě letos si zabojuje o titul v UFC.

A je to definitivní! Nejlepší český MMA zápasník Jiří Procházka už má konečně jasno v tom, kde a proti komu se pokusí získat zpátky titul šampiona polotěžké divize UFC. Termín zápasu pak oznámil přímo šéf přední světové organizace Dana White, nebude jím však prosincový UFC 296 v Las Vegas, nýbrž dřívější UFC 295 v New Yorku.

Už 11. listopadu se tak 30letý rodák z Hostěradic střetne s Brazilcem Alexem Pereirou o pás šampiona. Sám Procházka k tomu pak vzkázal následující:

„Jsem rád, že se opět mohu postavit této brazilské výzvě, byť v jiném kabátu. To však nic nemění na skutečnosti, že se na tuto výzvu skvěle připravím a půjdu za vítězstvím. Už nejde jen o pás, ale především o výkon a cestu k vítězství. Jdeme pro to. Vítězství!“ napsal zápasník na sociální sítě.

Původně se měl Procházka utkat s Američanem Jamahalem Hillem, který předtím porazil Brazilce Glovera Teixeiru a získal pás. Hill se ale stejně jako předtím Procházka zranil. Dobrovolně se tak vzdal titulu a uvolnil cestu právě pro odpočatého Procházku s Pereirou.

„Nabídku na zápas 11. listopadu jsem přijal na základě dobrého rozmyslu a uvážení s celým týmem. Věřím, že veškerá příprava doteď... Vlastně příprava na přípravu proběhla naprosto excelentně, výborně,“ uvedl Procházka pro CNN Prima NEWS z Islandu, kde v současnosti tvrdě trénuje.

Zdroj: CNN Prima News

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný