29. srpna 2023 16:05
Adam Vala

Hrozba vězení? Pro Mawara žádný problém. Dokonce se může stát šampionem

Tadeáš „Mawar“ Růžička poslal lidem drsný vzkaz. Proč se nebojí vězení?

Ačkoliv ho prakticky celá profesionální MMA scéna odsoudila a vypadá to, že minimálně v České republice už se do klece jen tak nepodívá, stále existuje možnost, že by se Tadeáš Růžička aka Mawar mohl stát šampionem jiné organizace. RFA jej totiž oznámila jako jednoho ze čtveřice možných kandidátů do souboje o titul. Situace se má následovně:

Růžička byl v pondělí obviněn ze dvou trestných činů poté, co před pár týdny na sociální sítě vyplavalo video, ve kterém zmlátil neznámého muže na ulici do bezvědomí a ještě se mu posléze vysmíval a dál do něj kopal. Poměrně šokující záběry okamžitě obletěly internet a zápasník Mawar, který krátce předtím vybojoval – byť ne moc překvapivou – výhru v Clash of the Stars nad youtuberem Tadeášem Veselým, byl rázem označen za personu non grata. A to ho přitom policie ještě vyšetřuje v samostatném incidentu, kdy měl napadnout svoji přítelkyni a ublížit jiné ženě, která se jí snažila pomoci. Zkrátka gentleman.

Každopádně zatímco například promotér Oktagonu Ondřej Novotný dal od Mawara ihned ruce pryč, šéf RFA Boris Marhanský se naopak za zápasníka postavil. I proto tak momentálně Mawar figuruje po boku Lea Brichty, Jacoba Mikoly a Patrika Záděry jako jeden z možných bojovníků v zápase o titul. A co k celé situaci říká samotný Růžička?

„Dar vs. Prokletí. Lidi, být slavný není tak růžové, jak se zdá. Dávejte ara. Neposlouchejte bulvár, nemluvte s bengama. To je vaše cesta,“ vyjádřil se na Instagramu dle serveru MMA Shorties během uplynulého víkendu. Inu, filozof z něj už asi nebude. Za ublížení na zdraví a výtržnictví, z nichž byl obviněn, mu každopádně hrozí až tři roky vězení.

Zdroj: Instagram, MMA Stories

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný