12. září 2023 13:30
Adam Vala

Benda proti třem a sparingová hvězda od Vémoly. Další Clash of the Stars opět nabídne vzrušující podívanou

Příští turnaj Clash of the Stars nabídne opět řadu zajímavých i bizarních soubojů.

Organizace Clash of the Stars na pondělní tiskové konferenci oznámila všechny účastníky nadcházejícího říjnového turnaje. A jak už bývá zvykem, i tentokrát se můžou fanoušci spojení influencerů a MMA těšit na pár zajímavých a pár vskutku bizarních soubojů.

Na posledním turnaji se stal Tomáš Križan novým šampionem střední váhy. Zápasu o titul se pak dočkáme i tentokrát, a to v polotěžké váze. Proti sobě nastoupí cholerický Filip Grznár a Lukáš „Luktuma“ Tůma. Nicméně tomuhle střetu bude samozřejmě předcházet několik, troufáme si říct, o něco zvučnějších zápasů. Vše pak bude probíhat ve stylu filmu Pařba v Bangkoku.

Tak předně se do Clashe vrací Karlos Benda, jemuž už je jeden soupeř zjevně málo. A tak dostane tentokrát rovnou tři. Nebude s nimi samozřejmě bojovat naráz, protože to by bylo nefér (otázka je vůči komu…), ale postupně dle určeného pořadí. Proti Bendovi tak nastoupí povědomé internetové tváře Lakatoš, Pizoška a Tišer. No a aby toho nebylo málo, rozdají si to mezi sebou i Datel a Diego Kotlár.

Z hlediska profesionality se pak můžou fandové těšit na zápas sparing partnera Karlose Vémoly Reného Blahovského s trenérem bojovníků Clashe Patrikem „Žralokem“ Hüblerem. A pro fandy zápasů něžného pohlaví pak mají pořadatelé taktéž dobré zprávy. První set zápasů totiž zakončí Anastasija „Satnady“ Chomičová, která naposledy padla s Hankou Gelnárovou, a Gabriela „Playstation Princess“ Žaludová. Zde se počítá s vítězstvím první jmenované, nepříliš známá Žaludová ale může stále překvapit.

No a pokud vás opravdu zajímají jenom ty influencerské bizáry, jistě se budete těšit na duel Snejkse s údajně prvním NPC streamerem v Česku Šimonem Valentou. Už teď se děsíme, co z toho vzejde. Každopádně soudě dle toho, co předváděli někteří aktéři už během tiskovky, nás v říjnu zjevně opět čeká velká porce zábavy.

Zdroj: Clash of the Stars

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný