7. února 2024 13:35

Psychopat Bejr popsal, jak chtěl Soukupovi zlomit nos. Proč se za něj manželka z Ukrajiny dříve styděla?

Bejr: Když si lidi myslí, že jsem magor, tak jsem odvedl dobrou práci

Kontroverzní youtuber a kulturista Aleš Bejr se stal jednou z nejdůležitějších tváří organizace Clash of the Stars. Hlavně v zápase s Jaromírem Soukupem prokázal, proč nosí přezdívku Psychopat. Je to ale jen hra, ve skutečnosti je Bejr obyčejný chlapík, který rád mluví o rodině, kterou miluje.

Aleš Bejr pochopil, že pozornost v postmoderním světě přitahují podivnosti a bizarnosti, proto s hrdostí pěstuje přezdívku Psychopat, se kterou doslova válcuje zákulisí Clash of the Stars. Ve skutečnosti je Bejr racionálně uvažujícím chlapíkem, který přišel na způsob, jak vydělávat zajímavé peníze. V rozhovoru s redaktorem CNN Prima News pak Bejr uvedl, že jeho chování je z velké části hra a póza. Taková póza, že z toho jeden čas byla špatná i jeho ukrajinská manželka Angie.

„Manželka z toho byla ze začátku rozčarovaná, přešlá. Pak jsem jí ale vysvětlil, že je to show, kontroverze. Jsem možná asi jediný v České republice, že jo,“ vysvětlil Bejr s tím, že není člověkem, který by musel hrabat peníze na jednu hromadu. Spíše je rád, že své rodině může dopřát to, po čem touží. „Dělám všechno pro rodinu, aby se moje žena a dcera měly dobře. Teď jsou v Egyptě. A já, až tam poletím, tak pak udělám stream. Koupím si šáňo, doutník a budu se smát lidem z moře s mou rodinou,“ popsal dobře naladěný Bejr, že pak se určitě každý zamyslí, zda je Bejr vítěz či poražený.

Zápas s Jaromírem Soukupem byla jen show?

Zápas s Jaromírem Soukupem připomínal cirkusové vystoupení a řada fanoušků Clash of the Stars tento duel považuje za frašku. Bejr byl v prvním kole diskvalifikován za nepovolené údery, Soukup tak zadarmo přišel k vítězství, z něhož ale nemohl mít žádnou radost. Bejr popírá, že by tento duel prohrál schválně. Prý toužil po tom, aby ze Soukupa stříkala krev.

Podívejte se, jak probíhal zápas mezi Soukupem a Bejrem:

„Můj plán do zápasu byl takový, že jsem mu hlavičkami chtěl zlomit nos. To jsem prostě chtěl a plánoval. Předpokládal jsem, že se to povede a bude mu téct krev. A na základě toho bych hnedka vyzval Lesíčka (Tomáš Linh Le Sy, promotér Clash of the Stars, pozn. red.). Měl jsem v plánu, že zaútočím, natlačím ho na pletivo, zaklinčuju ho a raz, dva, tři (naznačuje údery hlavou) a je to vyřešené. Už jsem viděl ty články: Poprava pana Barrandova, stříkala z něj krev. Na základě toho by to Le Sy musel přijmout,“ popsal své myšlenkové pochody kontroverzní youtuber, který vyvrací, že by se cíleně snažil o svou diskvalifikaci. Plán mu ale nevyšel. Ze Soukupa krev nestříkala, zápas s Tomášem Linh Le Sym je v nedohlednu a fanoušci na Bejra nadávali, že potenciálně zajímavý duel svým chováním zničil.

Mohlo by vás zajímat: Lady Dee zná další soupeřku na boj v kleci. Přihlásila se známá silikonová blondýna

Bejr ještě před zápasem tvrdil, že k Soukupovi žádnou nenávist necítí, že ho mediální podnikatel z Barrandova vlastně nezajímá. Že jediný soupeř, po kterém opravdu touží, je Tomáš Linh Le Sy. V minulosti měl Bejr hodně napjaté vztahy také s kulturistou Filipem Grznárem. Oba muži se nakonec poprali v kleci a válečnou sekyru zakopali. Dnes jsou z nich dobří přátelé. Bejr nyní vysvětlil, že mu hodně vadilo, jak Grznár mluví o Ukrajincích.

„Moje žena je Ukrajinka, půlku rodiny mám tam. Žena má na Ukrajině například sestřenku, bombarduje se tam, jsou schovaní v nějakém sklepení,“ vzpomínal Bejr. „Jednou vypadl signál a dva dny ji neviděla, takže brečela celý den a noc. To prohlášení, které udělal Filip… Nevím, jestli měl v sobě nějaký fet, ale tohle je za hranou. Doma mi brečí žena a on řekne tohle. Sama z toho byla úplně vyřízená. Ty emoce pak nebyly hrané,“ uvedl youtuber v rozhovoru s redaktorem Ondřejem Němcem.

Bejr také mluvil o tom, jak vnímá to, že vydělává peníze na lidech bez domova. Hájí se tím, že některé bezdomovce chtěl dostat z ulice, ale že to byla marná snaha. Je přesvědčený, že když točí opilé bezdomovce v luxusním hotelu, tak jde o zábavu a show. Celý rozhovor s člověkem, který kariéru založil na tom, že si hraje na psychopata, najdete na CNN Prima News.

Zdroj: CNN Prima News

Josef Šťastna

konzultant obsahu FTV Prima

Všechny články autora

Ondřej Němec

redaktor FTV Prima, CNN Prima NEWS

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný