24. srpna 2023 16:08
Adam Vala

Slavný rapper 50 Cent si stěžuje, že na něj ženy nehází podprsenky. Co nařídil svým podřízeným?

Rapper 50 Cent si postěžoval, že nemá fanynky jako zpěvák Drake. Trápí ho, že při koncertech na něj nikdo nehází podprsenky.

Málokterý rapper se v posledních týdnech objevoval ve zprávách a zároveň byl předmětem takového množství diskusí na sociálních sítích jako populární Drake. Ženy po něm na koncertech totiž hází podprsenky zleva zprava, a jedna z nich dokonce krátce poté dostala i oficiální nabídku stát se modelkou pro americký Playboy. Není tedy divu, že někteří rappeři začínají Drakeovi jeho zážitky s fanynkami maličko závidět.

Příkladem budiž slavný 50 Cent, který se teď nechal slyšet, že by ho taky potěšilo, kdyby na něj čas od času někdo na koncertě hodil podprsenku. 48letý rapper dokonce nedávno svému týmu na jedné akci údajně nařídil, aby se k němu chovali, jako by byl Drake. Samozřejmě věkový rozdíl mezi oběma interprety je poměrně značný a jak sám 50 Cent přiznal na Instagramu, na začátku kariéry si s podprsenkami od rozblázněných dívek užil taky dost srandy, tyhle časy ale už zjevně pominuly.

Každopádně podprsenkovou situaci už okomentoval na posledním koncertu i samotný Drake. Shodou okolností totiž právě na něm žádnou nedostal, takže následně oznámil, že se cítí lehce zklamaný. Možná ale jen holt nepředvedl tak dobrou show, jako je jeho zvykem. Každopádně dokud létají po zpěvácích a zpěvačkách jenom podprsenky, je to asi v pořádku. Někteří lidé jsou ale bohužel schopni hodit i pití, telefon nebo jiné těžší předměty. Letos už kvůli tomu proběhlo několik kontroverzních momentů, včetně jednoho soudu. Netřeba dodávat, že pro většinu takových neukázněných lidí to neskončilo moc dobře.

Zdroj: UNILAD, Instagram

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný