3. srpna 2023 13:55
Adam Vala

Hodila na Drakea obří podprsenku a splnil se jí sen. Virální video ukazuje jeho reakci

Odvážná fanynka na koncertě hodila po rapperovi Drakeovi podprsenku. Co se dělo dál?

Rozjel se nám tady takový nešvar. Lidé na koncertech házejí po zpěvácích a raperech různé předměty, což pak vede k momentům, kdy se vystoupení přeruší, interpret rozzlobí, někdo skončí zraněný, nebo z toho rovnou vznikne řada legálních potíží nejen pro nevychovaného fanouška, ale jako v nedávném případu Cardi B a hozeného mikrofonu i pro samotné umělkyně.

Nicméně v nedávné době se přihodil i jeden takový případ, který má kupodivu šťastný konec. 21letá Veronica Correia z New Yorku se totiž na koncertě zpěváka Drakea rozhodla vysvléct z podprsenky a tu následně po slavném hudebníkovi hodit. Podprsenka klasifikace 36G pak zaujala nejen pozornost internetu (který z celého momentu udělal na sociálních sítích virální hit), ale i samotného zpěváka, a posléze dokonce i značku Playboy.

Ta později Veronicu oslovila s nabídkou, jestli by se nechtěla stát oficiálně součástí jejich programu modelek na volné noze, které šíří povědomí o brandu, zatímco jsou pod záštitou známé značky. Což pochopitelně dívku nadchlo a nabídku ihned přijala. To ale není všechno.

V posledních dnech si totiž měla údajně začít psát i s oním rapperem, na jehož koncertu se tahle moderní pohádka začala psát. Veronica je tak podle svých slov velice blízko tomu, aby si splnila sen, a začala se zpěvákem randit. Nebo tedy spíš, aby s ním vyrazila alespoň na jedno rande. Jestli se jí to splní, to se každopádně dozvíme v nejbližších týdnech. Tak či tak je to ale pořád spíš výjimka potvrzující pravidlo, že házet věci po interpretech na koncertech a festivalech se zpravidla nevyplácí a lidé by to neměli dělat.

Zdroj: Daily Mail, Instagram

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný