2. srpna 2023 13:30
Adam Vala

Cardi B hodila po fanynce mikrofon, incident tím bohužel neskončil. Podívejte se, co ji vyprovokovalo

Rapperka Cardi B na nedávném koncertu zažila další příklad neslušného chování fanoušků a teď jí kvůli němu hrozí potíže.

Místo poklidného koncertu další virální kauza. Tak by se dala shrnout nedávná akce rapperky Cardi B v Las Vegas, kde v jeden moment muselo být její vystoupení přerušeno, protože neznámá žena po rapperce hodila kelímek s pitím. To zpěvačku ani trochu nepotěšilo, a tak po ženě bez váhání mrskla mikrofonem. Na místo se ihned sesypali bodyguardi, kteří dotyčnou vyvedli pryč, a jakmile se rapperka uklidnila, mohla celá akce pokračovat.

Není to samozřejmě poprvé, co se nějakému interpretovi na koncertě stalo něco podobného. Své o tom ví třeba Taylor Swift, Harry Styles, Adele, Drake nebo Bebe Rexha, kterou něčí telefon trefil do hlavy, a ona tak musela být dokonce ošetřena. Později z viníka vysoudila tučné odškodné. Nyní se ale zjevně situace obrací, a je to právě ona výtržnice, která se rozhodla incident s rapperkou nahlásit na policii.

Metropolitní policejní oddělení v Las Vegas v pondělí magazínu Billboard potvrdilo, že dotyčná podala v neděli policejní zprávu o údajném ublížení na zdraví, kde tvrdí, že ji zasáhl předmět, který byl hozen z pódia. Policie však Cardi B nezmínila jménem, místo údajného incidentu se však shodovalo s adresou místa, kde rapperka vystupovala. V tuto chvíli však nebyl nikdo zatčen ani nebyl vydán zatykač a další detaily už policie v neposkytla. Ani mluvčí Cardi B zatím incident nijak nekomentovali, na video z incidentu se každopádně můžete podívat výše.

Zdroj: Dexerto, Billboard

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný