24. srpna 2023 14:50
Adam Vala

Jaká maminka, taková dcera. Leni Klum je na nových fotkách naprosto božská

Dcera slavné modelky Heidi Klum ukázala božské křivky na nových fotkách.

Říká se, že jablko nepadá daleko od stromu. V případě 19leté modelky Leni Klum, dcery slavné topmodelky Heidi Klum, by to už snad ani nemohla být větší pravda. Mladá kráska, která se několikrát objevila i na společném focení ve spodním prádle se svou matkou – za což byly obě kritizovány –, se tentokrát čerstvě ukázala na pláži se svým přítelem a známými, kde naprosto zaskočila všechny přítomné fotografy.

Mladá a už nyní úspěšná modelka v rudých plavkách odhalila své božské křivky v plné parádě a dokážeme si docela snadno představit, že toho dne na pláži jen málokdo zůstal klidným. Leni a její přítel Aris Rachevsky si v těchto dnech užívají dovolené v letovisku Forte dei Marmi v Itálii. Aris je synem známé hollywoodské agentky Rhey Rachevsky, letos byl pak přijat na univerzitu na Harvardu.

Samotná Heidi nebyla přítomna, místo toho na atraktivní Leni dával pozor její otec Flavio Briatore (73). Po rozvodu s Briatorem se Heidi Klum provdala za zpěváka Seala, který Leni adoptoval krátce nato v roce 2005. S italským miliardářem ale mladá dívka zůstala nadále blízká. Její matka se mezitím později znovu rozvedla, jenom aby další lásku našla u Toma Kaulitze, bývalého kytaristy kapely Tokio Hotel.

Zdroj: Daily Mail

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný