7. února 2024 15:28

Sexy krásky si podmanily večírek magazínu Playboy: Playmate Miss Miranda a Julie Hojdyszová byly oslňující

Pořád je co slavit. Jako třeba když legendární magazín se zajíčkem v logu křtil naráz první a druhé číslo roku 2024. Ujít si to nenechaly nejen obě dámy z titulních stran, ale i další krásné modelky, herečky, zpěvačky i influencerky. A všechny jako by se předháněly, která zaujme větším dekoltem či rozparkem.

Rozhodně to byla pastva pro oči. Počínaje dvěma hlavními hvězdami večera. Rebelující misska Julie Hojdyszová z titulní strany lednového vydání dorazila v upnutých rudých šatech s odhalenými zády, rozparkem až k pasu a výstřihem tak hlubokým, že bylo jen velmi obtížné dívat se proklatě svůdné modelce do očí.

„Pro mě bylo nejtěžší svléknout se a uvolnit. Protože jsem ležela na klavíru, úplně nahá a naolejovaná. Stresovala jsem se, kam až je mi vidět. Bylo to složité, ale myslím si, že to nakonec dopadlo perfektně,“ zavzpomínala s úsměvem pro web Prima COOL Julie Hojdyszová na své první velké odhalené focení.

Titulní stranu únorového čísla ozdobila smyslná blondýnka původem z Velké Británie. I Miranda Barrie alias Playmate Miss Miranda dorazila na křest svého čísla v šatech rudé barvy. A přestože šlo o róbu dokonce s dlouhým rukávem, fantazii mnoho prostoru nenechala. Byla totiž ze zcela průhledného materiálu ozdobeného sem tam krajkou. Dobře se pobavit, a hlavně podpořit obě křtěná vydání dorazily i hvězdy čísel a let minulých. A neskrývaly při tom obdiv k ženské kráse.

„Já se za ženami otáčím pořád. Nicméně není v tom žádný sexuální podtext. Je to jen o tom, že nemám problém ocenit krásnou ženu,“ prozradila na sebe Denisa Nesvačilová, která okrášlila stránky Playboye v loňském roce.

„Určitě i já se otočím za hezkou ženou, protože si myslím, že ženy by se měly navzájem podporovat. A přece jenom krásná žena, kdo by se neotočil, že?“ Je přesvědčená Dominika Myslivcová, která se hvězdou nejen titulní strany stala už v roce 2019.

Nutno podotknout, že v rámci povedeného a dobře zvoleného programu se ten večer otočili všichni, a sice směrem k pódiu. Na něm totiž předvedla burleskní šou blondýnka z únorové titulní strany – Britka Playmate Miss Miranda. Pokud se chcete přesvědčit, jak to přítomným nejen dámám ale i pánům ten večer slušelo a jak se jim podařilo dodržet předepsaný červeno černý dress code, podívejte se na video v úvodu článku.

Kisa Císařová

redaktorka FTV Prima

Všechny články autora
Sdílejte článek
Štítky Playboy Olga Lounová Denisa Nesvačilová Richard Chlad Patrik Kincl Dominika Myslivcová Julie Hojdyszová Miss Miranda

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný