25. ledna 2024 10:35

Na titulní straně únorového Playboye pózuje svůdná Playmate Miss Miranda

Playmate Miss Miranda v novém čísle časopisu Playboy

Titulní strana únorového magazínu Playboy oslavuje krásu s britskou Playmate Miss Mirandou, rozenou jako Miranda Barrie.

Její odvážný přístup k burlesknímu umění a rodinné kořeny spojené se slavným J. M. Barriem ji činí fascinující osobností. Miranda Berrie je praprapraneteř slavného spisovatele a dramatika J. M. Barrieho, jehož proslavila postava Petra Pana. Vlohy, které si nese v genech, jí dávají nejen talent, ale i odvahu vstoupit na scénu a prozkoumat její hranice.

Studovala na prestižní Chelsea College of Art v Londýně a do světa burlesky vstoupila už v sedmnácti letech. Pro její odvážný přístup si ji rychle oblíbila i fetišová scéna v londýnském klubu Torture Garden. V roce 2013 obdržela vízum vyhrazené pro umělce s mimořádnými schopnostmi a přestěhovala se do Los Angeles. Na tamním jevišti se stala ikonou.

Získala role ve Spojených státech i v jiných zemích a spolupracovala například s Moschino a Honey Birdette. Miss Miranda fascinuje nejen na pohled. Obdiv si vysloužila i pro své elektrizující charisma a jedinečné kostýmy, které si sama navrhuje. S úspěchem na pěti kontinentech a nekonečným elánem Miss Miranda dál posunuje hranice burleskního umění. Focení proběhlo v Londýně pod taktovkou fotografky Veroniky Marx.

„Pózovat na titulní straně Playboy magazínu je pro mne splněný sen. Navíc jsem mohla nafotit pictorial s Veronikou, která je jednou z mých oblíbených fotografek, a k tomu v mém rodném Londýně. Co si více přát?! Během focení jsem se cítila skvěle. Měla jsem na sobě úžasné korzety od Sian Hoffman a spodní prádlo Honey Birdette, které dokonale potrhlo mé ženské křivky,“ svěřila se Miranda a dodala: „Jsem nadšená, že jsem se stala Playmate únorového čísla, a nemohu se dočkat, až číslo spatřím na vlastní oči. Taktéž se velmi těším na své burleskní vystoupení v rámci Playboy Secret Lounge – Special Edition v krásné Praze.“

Únorové vydání zahrnuje rozhovor s bývalým guvernérem ČNB Miroslavem Singerem, odpovědi Marty Dancingerové na dvacet otázek a představení české expedice, která stanovila světový rekord na vrcholu Kilimandžára.

Playboy, to jsou krásné ženy a chytré články. Únorové číslo Playboye je v prodeji od 25. ledna 2024.

redakce Playboy

Playboy.cz

Všechny články autora
Sdílejte článek
Štítky playboy Playmate Miss Miranda

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný