25. dubna 2023 16:30

První trailer 3. série Zaklínače potvrzuje, že slavná fantasy půjde ve šlépějích Stranger Things

První trailer 3. série Zaklínače

Seriálový Zaklínač se 3. sérií pokusí o comeback, který už opravdu potřebuje.

Seriálový Zaklínač nabral ve druhé sezoně směr do vypravěčského chaosu, který si žádal od diváků značnou porci trpělivosti. Nepovedený čtyřdílný prequel Pokrevní pouto reputaci příliš nenapravil, k čemuž se přidala informace, že hlavní roli Geralta z Rivie opouští Henry Cavill.

Třetí sezona bude muset diváky přesvědčit, že Geralt v jeho podání už nezůstává u seriálu jen proto, že si musí splnit závazky související se smlouvou, než ho pro tu nadcházející (tedy čtvrtou) nahradí Liam Hemsworth. Jednou z cest by mohlo být přenesení pozornosti k Ciri (Freya Allan) a Yennefer (Any Chalotra), které se s Geraltem objevily na prvním zveřejněném plakátě.

Trailer, který vyšel záhy (a najdete ho nahoře) samozřejmě nijak neprozrazuje, jakým způsobem se tvůrci v závěru sezony poperou s odchodem hlavního herce. Dočká se nějakého loučení nebo prostě v příští sezoně najednou získá jinou podobu? Vysvětlí se to v rámci děje třeba nějakou prodělanou mutací?

Osmidílná 3. série Zaklínače odstartuje v létě stejně jako loni Stranger Things – její první polovina dorazí 29. června, druhá pak 27. července. Hlavní tvůrkyní seriálu zůstává i přes vzrůstající kritiku Lauren Schmidt Hissrich.

Zdroj: The Playlist

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický