23. září 2024 16:10

První záběry ze 2. série Wednesday doprovází zásadní varování

Poprvé můžeme nahlédnout, co chystá druhá řada seriálového fenoménu.

„Nová řada bude větší a vyšinutější, než si dokážete představit,“ slibuje Catherine Zeta-Jones jako představitelka Morticie Addams v čerstvé upoutávce, kde kromě záběrů na kulisy, běžící kamery i slavného filmaře Tima Burtona můžeme vidět i většinu hereckých hvězd včetně Jenny Ortegy (Wednesday), Luise Guzmána (Gomez), Emmy Myers (Enid) nebo Joy Sunday (Bianca).

Čtěte také: Nástupci Avengers jsou tady. První trailer Thunderbolts* sází na stylové akční scény

Kvůli herecké stávce se začalo natáčet až v květnu 2024 a postupně začalo vycházet na světlo, že diváky čeká hororovější nádech, méně romantiky a kvůli sexuálnímu skandálu bude chybět Percy Hynes White v roli Xaviera Thorpa. Do děje výrazně vstoupí i babička Addamsová v podání Joanny Lumley a video ukazuje, že uniformu akademie Nevermore oblékne i Pugsley Addams (Isaac Ordonez). Mladší bratr Wednesday tedy tentokrát sehraje daleko důležitější roli a dozvíme se i více o jeho nadpřirozených schopnostech.

„Kdybychom vám ukázali víc, krvácely by vám oči. A tak štědrá nejsem,“ řekne v ukázce svým typickým černočerným humorem Wednesday, což lze chápat i jako svérázné varování před sledováním seriálu v příliš velkých dávkách.  V dalších rolích se můžeme těšit na herce jako Steve Buscemi (Barry Dort), Billie Piper (Capri) nebo Thandiwe Newton (Dr. Fairburn). Mezi hvězdnými hosty pak nebudou chybět Jamie McShane, Frances O’Connor, Haley Joel Osment, Heather Matarazzo, Joonas Suotamo, Fred Armisen či Christopher Lloyd.

Druhá řada Wednesday bohužel stále nemá přesné datum premiéry. Má však dorazit v roce 2025.

Zdroj: TV Line, Collider

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický