7. prosince 2023 10:10

Nové Bratrstvo neohrožených vypadá fenomenálně. Pusťte si nejlepší seriálový trailer roku

Dlouhý trailer seriálu Vládcové nebes

S každou další ukázkou ukazuje seriál z nebes druhé světové války své nemalé ambice.

Třetí seriálový projekt hvězdného dua Steven Spielberg a Tom Hanks se představuje novým dlouhým trailerem, který se zaměřuje zejména na osud majora Galeho „Bucka“ Clevena v podání Austina Butlera (Elvis, Tenkrát v Hollywoodu). A opět je jasné, že předchozí počiny Bratrstvo neohrožených a Pacifik budou minimálně co se týče produkčních hodnot překonány.

Začátek je věnován Buckovu loučení se svou milou a pak už se vrháme přímo do víru života a často taky smrti v řadách 100. americké bombardovací skupiny přezdívané Bloody Hundredth (Krvavá stovka). Ta se měla postarat o leteckou dominanci nad územím ovládaném hitlerovským Německem, a dostat tak většinu Evropy z jeho spárů. Další členy skupiny ztvární Barry Keoghan (Dunkerk, Víly z Inisherinu), Callum Turner (Vojna a mír), David Shields (Koruna) nebo Louis Hofmann (Dark).

Devítidílný seriál byl svěřen do rukou Johna Orloffa (Bratrstvo neohrožených, Poslední Vermeer) a Johna Shibana, který psal a režíroval Perníkového tátu nebo Ozark. Ve hvězdné sestavě režisérů nechybí Cary Fukunaga (Temný případ, Není čas zemřít), Tim Van Patten (Rodina Sopránů, Pacifik) nebo Anna Boden (Miliardy, Mrs. America).

První dvojici epizod uvidíme v pátek 26. ledna 2024. Těšíte se?

Zdroj: DeadlinePolygon

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný