16. ledna 2024 15:40

Stranger Things: První fotky z natáčení 5. série odhalují návštěvu hřbitova

Z detailů fotky lze vyčíst poměrně hodně a tvůrci přihodili něco navrch.

Před týdnem začalo natáčení páté sezóny hitu Stranger Things, což potvrdila první oficiální společná fotka herců s tvůrci. Bylo jasné, že brzy začnou unikat i první snímky z lokací v oblasti Atlanty, kde se většina seriálu natáčí. První z nich ukazují Dustina (Gaten Matarazzo) na hřbitově.

Z fotky je patrné, že navštívil hrob Eddieho Munsona poničený jakýmsi vandalem. Že se Dustin jen těžko vyrovnává se smrtí svého kamaráda dokazuje tričko Hellfire Clubu, které má na sobě. Právě Eddie byl vůdcem spolku zaměřeného na hraní Dungeons & Dragons, kromě toho, že byl taky frontmanem metalové kapely Corroded Coffin.

Čtěte také: Udílení televizních cen Emmy 2024 ovládly seriály Boj o moc a Medvěd

Mnoho fanoušků si přeje, aby se Eddie nějakým způsobem do příběhu vrátil a jistě existuje způsob (třeba coby upírská postava Kas). Ve čtvrté sezóně se tento hrdina obětoval, aby Robin, Nancy a Steve získali více času bojovat s Vecnou. Poslední slova před smrtí pronesl v Dustinově náručí.

Tvůrci seriálu bratři Dufferové finální pátou sezónu popsali „jako kdyby 1. a 4. série měly dítě, a to dítě jste pak napíchali steroidy“. Zní to děsivě, ale umíme si představit, že intenzita a osudovost budou logicky hlavním cílem. Ústřední postavou celého rozuzlení by měl být Will (Noah Schnapp). „Jeho emocionální linka by měla celou sérii spojit dohromady,“ vysvětlili dříve Dufferové.

Zdroj: Geek Tyrant, The Hollywood Reporter

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický