15. srpna 2023 14:15

Hayden Christensen se vrací jako Anakin Skywalker. Poslechněte si, co říká v traileru nových Star Wars

Takové setkání rytířů Jedi po dlouhých letech čekal opravdu málokdo.

Kdo by čekal, že Ahsoka Tano (Rosario Dawson) opět potká svého mistra Jedi Anakina Skywalkera (Hayden Christensen), s nímž se tak tragickým způsobem rozešla v závěru animovaném seriálu Star Wars: Klonové války. Utkala se s ním na planetě Malachor poté, co se z něj stal Darth Vader.

Její samostatný šestidílný hraný seriál Ahsoka odstartuje už 23. srpna 2023 a bude se odehrávat po pádu Impéria ze šesté epizody filmových Star Wars s názvem Návrat Jediho. Hlavní hrdinka se v něm dá dohromady se skupinou Rebelů, aby pátrala po příteli Ezru Bridgerovi (Eman Esfandi), který zmizel v hyperprostoru s padoušským Velkoadmirálem Thrawnem (Lars Mikkelsen).

Do cesty se jí postaví taky obávaný válečník Baylan Skoll (Ray Stevenson), kterému čelí v čerstvém traileru. Při vzájemném střetnutí si vybaví slova svého mistra, kterého si bohužel vzala temná strana Síly. V krátkém záběru vidíme Haydena Christensena a pak jeho hlas: „V této válce nebudeš čelit pouze droidům. Jako tvůj mistr mám zodpovědnost tě připravit... Neměj strach, věř svým instinktům. Vím, že to zvládneš, Ahsoko.“

Prozatím není jasné, jak moc si Hayden Christensen zopakuje roli Anakina Skywalkera, ale nejspíš půjde o podobný rozsah jako v seriálu Obi-Wan Kenobi (2022), kde jsme ho viděli hlavně v rámci krátkých, ale velice působivých flashbacků.

Seriál Ahsoka je každopádně dílem Star Wars veteránů Daveho Filoniho (SW Klonové války, SW Povstalci, SW Vadná várka) a Jona Favreaua (The Mandalorian, Boba Fett: Zákon podsvětí) a čekají se od něj opravdu velké věci.

Zdroj: Entertainment Weekly

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný