6. listopadu 2023 11:25

POP COOLT: Petra Nesvačilová o lásce k deskovým hrám i rozhovorech s podsvětím

Alžběta a Mikoláš o filmech

Druhá epizoda přivítá známou herečku, která přizná lásku k deskovým hrám, knihám i komiksům. Samozřejmě bude čelit taky záludnému kvízu.

Sledujte od pondělí 6. listopadu na Prima COOL a prima+.

POP COOLT je zábavný popkulturní kompas pro 21. století, kde se dozvíte vše, co vás baví a zajímá ze světa filmů, seriálů, her, komiksů a umění. Ukážeme vám zákulisí, prozradíme filmové triky a představíme novinky z kin i streamovacích služeb. Těšit se můžete i na zajímavé VIP hosty. To vše pod taktovkou moderátorů Alžběty Trojanové a Mikoláše Tučka spolu s Terezou Tobiášovou.

POP COOLT Powered by Kinobox v novinkách představí film o životě slavného dirigenta, remake známého filmu s Henry Cavillem, hororovou komedii i nové seriálové zpracování známé knihy. Mezi tipy se tentokrát objeví film od režiséra Davida Finchera podle francouzského komiksu, nová série sci-fi z první kolonie obyvatel na Marsu, vtipná britská gangsterka nebo francouzská romance z 19. století.

Chybět nebude Expert Kinoboxu, který se zaměří na žánr true crime. Podzimní tipy přiblíží snímek na motivy počítačové hry, film se známou superhrdinkou, prequel Hunger Games nebo historický velkofilm Ridleyho Scotta. Tereza Tobiášová v Prima ORIGINALS představí novinku Banáni, dostupnou na prima+. Recenze se dočká horor, který je právě na plátnech kin, i hra o potápěči. Díl dále nabídne celou řadu zajímavostí o marvelovkách. Moderátoři pořadu vyrazí v reportáži na pražský Comic Con.

VIP hostem bude tentokrát Petra Nesvačilová, která prozradí, zda ji víc baví hrát, režírovat nebo psát a proč miluje prokrastinaci. Podělí se o zkušenosti, které získala při rozhovorech se členy gangů i během hraní v zahraničních filmech. Vrátí se k filmům, které ji formovaly, a prozradí, že hrála krysu z Želv Ninja. Neopomine zmínit svoji lásku k deskovým hrám, knihám i komiksům. Jak ale obstojí v kvízech našich moderátorů? Přijde na to, který klasický film se skrývá pod nápovědou „Hasič živých“?

Druhý díl POP COOLTU od pondělí 6. listopadu na Prima COOL a prima+.

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný