25. března 2024 12:00

Plnej kotel vyrazil do autobazaru: Podívejte se, jak Genzer navigoval naslepo

Plnej kotel 7 - ukázka z navigace poslepu.mp4

Mrkněte na ukázku ze sedmého dílu pekelně zábavného pořadu za hranicí motorismu, plného skečů, bourání mýtů, speciálních hostů a výzev.

Sedmý díl pořadu Plnej kotel sledujte 25. března večer na Prima COOL.

V dalším dílu zábavné auto-moto talkshow plné výzev navštíví moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer autobazar. Richard bude mít za úkol vybrat auto. Ale situaci si trošku zkomplikuje, bude hledat vůz, do kterého by se Michal styděl sednout a který mu bude podobný vzhledem i charakterem. Zkrátka takový, který ho vystihne. Adeptů bude více… Ale nakonec zvítězí přece jen jenom jeden. Dojde také na zkoušku tankování a mytí auta poslepu, testovací vůz dostane i nový kabát v podobě netradičního polepu fólií.

Do pojízdného studia tentokrát usedne scenárista a režisér Petr Kolečko. Řeč bude o autech, scénářích o autech, ale i o řidičích a jejich projevech za volantem. Petr jako samozvaný řidič-nervák se následně představí také v soutěži Leknín roku. Bude svým úlekem konkurovat ostatním hostům?

Na závěr se podíváme na Michala a jeho zkoušku jízdy novým vozem, ze kterého neuvidí ven – a bude se řídit jen instrukcemi ostříleného navigátora Richarda.

Sledujte další díl pořadu Plnej kotel 25. března večer na Prima COOL.

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný