18. března 2024 13:00

Plnej kotel: Šestý díl navštíví Fantomas v legendárním létajícím Citroënu DS

Plnej kotel – ukázka z šesté epizody, Fantomas a Citroen DS

Michal Suchánek s Richardem Genzerem tentokrát v pekelně zábavném pořadu za hranicí motorismu přijali výzvu – otestovat letecké schopnosti legendárního fantomasovského Citroënu DS.

Premiéra šesté epizody pořadu Plnej kotel 18. března ve 21.15 na Prima COOL!

V čerstvém dílu zábavné auto-moto talkshow plné výzev si moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer zahraje na filmové postavy obávaného Fantomase a francouzského komisaře a policisty Juva. Co by to ale bylo za natáčení, pokud by je na cestách nedoprovázel legendární Citroën DS! Představí ho, jak se patří, dojde i na zkoušku letu a chybět nebude ani rozhovor s jeho majitelem a sběratelem veteránů, panem Ing. Karlem Čechovským, podle jehož slov je fantastickým, strašně pohodlným a nádherným autem.

Již tradičně navštíví moderátoři vrakoviště, na která putují automobily s ukončenou životností. Co všechno s sebou na takové automobilové pohřebiště, jak probíhá ekologická likvidace vozů a zda i na takovém místě vznikají čas od času nějaké veselé příhody, prozradí ředitel SPV Recycling CZ a.s. Ing. Tomáš Zingopi.

Nebude chybět zkouška scény jako z akčního filmu zakončená odhozením cigarety, která zapříčiní výbuch auta. Filmový mýtus? Poprvé na sedadlo spolujezdce usedne žena – herečka Pavla Dostálová. A jak se jí povede v soutěži Leknín roku?

Premiéra šesté epizody pořadu Plnej kotel 18. března ve 21.15 na Prima COOL!

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný