10. března 2024 06:05

Děsivý sci-fi seriál ukazuje v prvním traileru lidi napadené nebezpečným parazitem

Trailer sci-fi seriálu Parasyte - The Grey

Vypadají jako lidé, chovají se jako lidé, ale přesto na nich něco nesedí...

Na stream již brzy vtrhne další seriálová adaptace kultovního sci-fi díla. Jmenuje se Parasyte: The Grey (Gisaengsu: Deo Geurei) a zpracovává zásadní klasiku hororové manga série Parasyte od Hitošiho Iwaakiho, která vycházela v letech 1989 až 1994 a už se dočkala zpracování do anime seriálu (2015) i do dvojice stejnojmenných japonských hraných filmů (2015).

Čtěte také: Matrix, Počátek a další tipy na skvělé sci-fi snímky

Novinka bude šestidílnou záležitostí od korejských tvůrců v čele s režisérem Sang-ho Yeonem (Vlak do Pusanu, Peklo). Pokud vás při sledování znepokojivého traileru plného brutality a otevírajících se hlav napadne, že jde o vykrádačku Resident Evilu, pak vězte, že jde o vizuálně dost přesné zachycení předlohy, kterou se právě slavnější franšíza inspirovala, ostatně vznikla až v roce 1996.

Příběh bude vyprávět o dívce Sun-in (So-nee Jeon), která se snaží zůstat člověkem, když její tělo obsadí po lidském mase lačnící mimozemský parazitický organismus a přidává se ke skupině Team Grey, jejímž úkolem je proti tomuto parazitu bojovat. V dalších rolích vedle ní uvidíme jména jako Gyo-hwan Koo (Dezertér, Vlak do Busanu 2) nebo Jeong-hyeon Lee (Podezřelá, Útěk z Hašimy).

Seriál Parasyte: The Grey bude uveden i v Česku, a to od 5. dubna 2024.

Zdroj: Geek Culture, Mashable

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný