16. května 2024 12:15

Potvrzeno: Nicolas Cage opravdu přijal roli hraného Spider-Mana

Zákulisní zprávy se ukázaly být pravdivé. Nicolas Cage si oblékne pavoučí kostým.

Nicolas Cage bude Spider-Man Noir v chystané hrané minisérii s úderným názvem Noir v produkci společností MGM+ a Amazon Prime Video. Roli už si vyzkoušel před šesti lety, když namluvil animovanou verzi retro Spideyho v animovaném snímku Spider-Man: Paralelní světy.

Čtěte také: Pravá blondýnka se vrací. Diváky čeká seriálový prequel, Witherspoonová prozradila detaily

Muselo jít o skutečně zajímavou nabídku, jelikož se šedesátiletý Cage zatím zcela vyhýbal televizním rolím a půjde tak o jeho vůbec první seriál. Přesvědčit ho jistě mohl silný tým. Tvůrci budou Oren Uziel (22 Jump Street, Ztracené město) a Steve Lightfoot (The Punisher, Ví o tobě). Na pozici výkonných producentů pak půjde o dvojici Phil Lord a Christopher Miller (Spider-Man: Paralelní světy), Amy Pascal (Rivalové, Spider-Man: Homecoming, Venom) a Harryho Bradbeera (Potvora, Enola Holmesová), který se ujme i režie prvních dvou epizod.

Noir odvypráví příběh stárnoucího a smolařského soukromého detektiva (Cage) v New Yorku třicátých let, který je nucen se jako superhrdina postavit nejtěžšímu soupeři, přízrakům vlastní minulosti. Nepůjde o jediný spider-manovský seriál chystaný Amazonem, tím dalším by měl být Silk: Spider Society.

Možností je mnoho, protože držitel licence Sony drží práva na více než 900 postav z tohoto komiksového univerza a 12. prosince 2024 například uvede celovečerní film Lovec Kraven s Aaronem Taylorem-Johnsonem v hlavní roli.

Cage patří mezi nejpracovitější herce v Hollywoodu. Ještě letos ho uvidíme v thrilleru The Surfer a hororu Longlegs od renomovaného studia A24. Jeho prvním seriálem měla být minisérie mapující osudy bizarní skutečné postavy tzv. pána tygrů Joea Exotica, ale později byla zrušena.

Zdroj: Variety, The Hollywood Reporter

Video: Nový trailer Pána prstenů ukazuje Sauronův velký návrat a mocného Gandalfa

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný