2. května 2024 16:55

Pětice hlavních hrdinů Avengers 5 vás naštve. Jako by Marvel neposlouchal fanoušky

Generační obměna slavného superhrdinského týmu jistě mnoho fanoušků nenaplní nadšením.

Pátý díl Avengers s původním a nedávno zrušeným názvem The Kang Dynasty má v kinech odstartovat už za dva roky 30. dubna 2026. Jde o skutečně šibeniční termín vzhledem k tomu, že v Marvel Studios ještě podle zákulisních informací ani definitivně nedořešili, zda hlavním padouchem zůstane Kang, ale v podání nového herce.

Scénář k pětce i navazující šestce píše Michael Waldron (Loki, Rick a Morty) a měl by být zhruba v polovině. Známý insider MyTimeToShineHello tvrdí, že se mu podařilo zjistit, jaká by měla být hlavní pětice hrdinů. V aktuální polovině páté fáze musíme říct, že uvedená jména asi nikomu dech nevyrazí. Jedná se totiž o dost nesourodou partičku, jejíž část byla dosud k vidění jen v neslavně přijatých seriálech.

Kmenový tým mají tvořit Captain America aka Sam Wilson (Anthony Mackie), Spider-Man (Tom Holland), Moon Knight (Oscar Isaac), Hulk (Mark Ruffalo) a She-Hulk (Tatiana Maslany). Přestože chápeme, že Avengers museli projít obměnou a nemůžou donekonečna nostalgicky dojit éru před Endgame, mají na soupisce stále slušnou řádku podstatně zvučnějších a zábavnějších hrdinů. Začít lze u Deadpoola s Wolverinem, pokračovat X-Meny nebo Doctorem Strangem a slibný potenciál může mít i Fantastic Four nebo nový Blade.

Čtěte také: Downey je v novém seriálu naprosto odzbrojující. Řada lidí ho ani nepozná

Mezi hlavními kandidáty na režii Avengers 5 má být momentálně legendární Sam Raimi, stojící za hororovou sérií Smrtelné zlo i původními filmovými Spider-Many. Raimi pro Marvel Studios natočil už dvojku Doctora Strange a několikrát řekl, že se další spolupráci s Marvelem rozhodně nebrání. Kdo se filmu skutečně ujme, ale zatím nikdo neví.

Zdroj: Geek Tyrant, Screen Rant

Parádní nový trailer na jedinou letošní marvelovku Deadpool & Wolverine:

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný