16. října 2023 12:20

Nejdrsnější animovaný seriál současnosti je zpátky. První trailer je pořádný nářez

Trailer druhé sezóny komiksového seriálu Neporazitelný

Originální komiksová jatka lákají na posílení všech prvků, které si na nich fanoušci oblíbili. A opět u toho bude hvězdná sestava dabérů.

Více než dva a půl roku museli čekat fanoušci komiksového fenoménu Neporazitelný na druhou sezonu, jejíž první polovina odstartuje na obrazovkách 3. listopadu 2023. Obsáhlý trailer slibuje krvavou jízdu a představuje taky nového interdimenzionálního padoucha Angstroma Levyho, který bude pro hlavního hrdinu Marka Graysona (Steven Yeun) znamenat dosud nepoznanou výzvu.

„Mark se stále vzpamatovává z Nolanovy zrady a snaží se znovu vybudovat svůj život, přičemž čelí řadě nových hrozeb a bojuje se svým největším strachem – že by se mohl stát svým otcem, aniž by si to sám uvědomil,“ píše se v v oficiální synopsi seriálu, jehož tvůrcem je přímo autor komiksové předlohy Robert Kirkman (proslulý jako autor postapokalyptického hitu Živí mrtví).

V původním znění opět nebudou chybět hlasy hereckých hvězd, jakými jsou Steven Yeun (Ve při, Nene, hvězda chystaných Thunderbolts), Sandra Oh, J. K. Simmons, Zazie Beetz, Zachary Quinto, Seth Rogen či Grey DeLisle. Padoušského Angstroma Levyho pak namluví Sterling K. Brown (Tohle jsme my, Predátor: Evoluce).

Druhá série bude mít osm epizod a její druhá polovina dorazí začátkem roku 2024. Předem byla potvrzena i série třetí, která by tak měla dorazit s podstatně menším časovým odstupem. Těšíte se?

Zdroj: Screen Rant

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný